Generaldirektoratet för motorvägar för att rekrytera 5 funktionshindrade arbetare

generaldirektoratet för motorvägar för att anställa funktionshindrade arbetare
generaldirektoratet för motorvägar för att anställa funktionshindrade arbetare

Generaldirektoratet för motorvägar ska drivas med ett permanent anställningsavtal, vars varaktighet inte fastställs. Totalt rekryteras 5 funktionshindrade arbetare.


Turkiets arbets- och sysselsättningsbyråns provinsiella direktorat vår begäran kommer att meddelas 29.06.2020 och kommer att förbli i den öppna jobbannonsen i fem dagar.

ansökan de kan göra.

De punkter som de kandidater som vill ansöka ska beaktas anges i avsnittet om villkor och förklaringar som ska sökas efter dem som kommer att rekryteras som funktionshindrade arbetare nedan.

PROVINSER FÖR ATT BOKA LÄN ARBETSPLATS PLACERA erbjudanden till

NUMMER ATT VARA UT

UTBILDNINGSTATUS Muntligt prov ELLER

Adress som ska intervjuas

Şırnak-provinsen och dess distrikt Sirnak Highways 9th Regional Directorate in Şırnak Province and its Districts. Straight Worker (Body Worker) 2 Associate Direktoratet för motorvägar 9

Buyukalp Cad. 21100

Akdeniz / DIYARBAKIR

Erzurum-provinsen och dess distrikt ERZURUM 12: e regionala direktoratet för motorvägar på arbetsplatser i Erzurum och dess distrikt. Kontorsarbetare 3 Associate Highways 12: e regionala direktoratet Tender Hall Yunusemre Mah. / ERZURUM

Villkor och förklaringar som ska sökas för dem som kommer att rekryteras som funktionshindrade arbetare:

1. Kandidater som uppfyller kraven i begäran, från İŞKUR provinsdirektorat / servicecenter, servicepunkter eller inom fem dagar från dagen för offentliggörandet av tillkännagivandet. https://esube.iskur.gov.tr kommer att kunna ansöka genom att logga in på länken Jobbsökare via deras internetadress med deras TR ID-nummer och lösenord Ansökningarna kommer att förlängas till slutet av den första arbetsdagen efter ansökningsdatum.

2. Brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och funktionen av denna ordning, brott mot nationellt försvar, brott mot statshemligheter, spionering, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, även om förlåtit. Att inte dömas för brott som inbegriper upphandling, felaktig presentation av prestationer, penningtvätt eller smuggling av brott,

3. 2527 numrerade turkiska adelsmän som de fritt kan utlänningar yrken och konst i Turkiet, allmänheten, under förutsättning att privata organisationer eller påverkar bestämmelserna i lagen om anställning i företag för att vara en turkisk medborgare, vara minst 18 år och vara under 35 år,

4. Att inte ha medlemskap, anslutning eller koppling till strukturer, formationer eller grupper eller terroristorganisationer som beslutats av National Security Council att agera mot statens nationella säkerhet.

5. Det har inte varit i samarbete med terroristorganisationer, har inte hjälpt dessa organisationer, har inte använt eller använt offentliga resurser och resurser för att stödja dessa organisationer, har inte varit propaganda för dessa organisationer,

6. Inte berövas allmänhetens rättigheter (artikel 53 / a i TCK)

7. Efter att ha avslutat sin militärtjänst, undantagen eller skjutits upp (för manliga kandidater),

8. Efter att ha tagit EKPSS-examen,

9. Ålderspension, ålderspension eller invaliditetspension från socialförsäkringsinstitution,

10. Kandidaterna bör inte ha något hinder för att arbeta på skift. (Arbetaren som kommer att rekryteras kommer att arbeta i en position som en arbetare som kallas platt arbetare.)

11. Kandidaterna bör inte ha några hälsoproblem som hindrar dem från att utföra sina uppgifter kontinuerligt.

12. Från och med den sista dagen i ansökan måste kandidaterna ha den obligatoriska utbildningsstatusen och de särskilda villkoren i enlighet med den titel som krävs.

13. Kandidater måste vara bosatta i provinsen eller distrikten för att arbeta den 29.06.2020.

14. Kandidater som har rätt att gå med tentamen med examensdag, timme och plats kommer att meddelas i meddelandeavsnittet på vår webbplats (www.kgm.gov.tr). Detta tillkännagivande är en typ av anmälan och ingen ytterligare anmälan kommer att göras till berörda personer per post.

15. Kandidater som är i slutlistan för den muntliga tentamen; vilka dokument som kommer att levereras, dokumentleveransplats, datum och andra informationsförfaranden kommer att meddelas senare i meddelandesektionen på webbplatsen för vårt generaldirektorat (www.kgm.gov.tr), och ingen skriftlig anmälan kommer att göras till kandidaterna.

16. Som ett resultat av den muntliga tentamen, de kandidater som lyckas som huvud- och reserv; Vårt generaldirektorat kommer att tillkännages i meddelandesektionen på webbplatsen (www.kgm.gov.tr) och ingen skriftlig anmälan kommer att göras till kandidaterna.

17. Vi förbehåller oss rätten att lämna in ett kriminellt klagomål till chefsåklagaren om ogiltigförklaring av ansökan av dem som lämnar falska handlingar eller förklaringar, att avbryta anställningsprocessen och tillämpa relevanta bestämmelser i den turkiska strafflagen.

18. Den utsedda arbetaren kommer inte att kunna begära överföring (uppdrag) till arbetsplatser i en annan stad på 5 år.

19. Rekryterade 142,91 TL. Prövningsperioden för de arbetare som kommer att rekryteras kommer att vara 60 dagar; De som misslyckas inom provperioden avslutas.

20. Om kandidaterna som lyckas med tentamen inte uppfyller ovanstående krav, kommer deras tentor att vara ogiltiga.

21 Från och med tillkännagivandet av resultaten kan kandidaterna invända mot examensnämnden inom 5 (fem) arbetsdagar. Överklaganden avgörs inom 5 (fem) arbetsdagar efter att ha kommit till examensnämnden och meddelats berörda skriftligen. Framställningen som inte har ett turkiskt republikens ID-nummer, namn, efternamn, signatur och adress, och de överklaganden som gjorts via fax och de överklaganden som gjorts efter deras utgång beaktas inte.

22. Kandidater som är berättigade att starta uppgiften skickar personligen de begärda dokumenten fram till det angivna datumet. Ansökningar som görs via post, kurir eller kurir kommer inte att beaktas. De som emellertid inte kan lämna in sina handlingar på grund av sjukdom eller födelse ursäkt (förutsatt att de lämnar in en födelse rapport eller sjukdomsrapport med uppgift om deras tillstånd) kommer att kunna skicka in sina dokument via sina släktingar. Kandidater vars handlingar har mottagits kommer att få börja sina uppgifter med skriftlig anmälan. Födelse, sjukdom etc. för dem som inte kan komma av skäl; om de intygar sin status, kommer de att säkerställas att de börjar arbeta efter slutet av deras juridiska ursäkter. En möte kommer att göras från reservlistan i enlighet med bestämmelserna i ovannämnda förordning, istället för de som inte har börjat arbeta inom 15 dagar trots sina utnämningar, de som har lämnat jobbet inom provperioden, de som inte har lämnat in handlingar inom den angivna perioden, har avstått eller inte uppfyllt ansökningskraven.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar