Utrikesministeriet kommer att rekrytera 4 kontrakterade personer

Utrikesministeriet anlitar anställd personal
Utrikesministeriet anlitar anställd personal

Baserat på bilaga 375 till dekretlagen nr 6 som ska anställas i centrala organisationen för utrikesministeriet, om anställning av kontrakterad informatikpersonal i storskaliga datorenheter i de offentliga institutionerna och organisationerna publicerade i officiella tidningen 31/12/2008 och numrerade 27097. I enlighet med den åttonde artikeln i förordningen om principer och förfaranden kommer 8 (fyra) upphandlade IT-personal att rekryteras i den ordningsföljd som kommer att ske som ett resultat av den muntliga / praktiska tentamen.


Sjuttio procent (3%) av KPSSP70-poäng som erhölls i den offentliga personella urvalsundersökningen (KPSS) som hölls under de senaste två åren, och utländska språknivåbedömningen (YDS / e-YDS) som hölls under de senaste fem åren eller motsvarande YDS av högskolorådet Kandidater upp till tio gånger av den upphandlade IT-personalpositionen, med utgångspunkt från den högsta poängen, baserat på den totala poängen på 30 procent (10%) av YDS-motsvarigheten för poäng som erhållits i tentamen, kommer att hållas muntligt / praktiskt mellan 10 augusti och 12-13 augusti 2020. kommer att kallas till tentamen.

Kandidater som inte har KPSSP3-poäng eller som inte skickar in resultatdokumentet kommer att utvärderas som 3 (sjuttio), och främmande poäng för sökande som inte lämnar in främmande poäng eller resultatdokument kommer att utvärderas som 70 (noll). Avtalsenlig IT-personal kommer att anställas för att lyckas till följd av muntlig / praktisk tentamen.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar