Hisnande passageraroperation från IETT Team

Fittan som fångats i en privat offentlig buss räddades efter timmar
Fittan som fångats i en privat offentlig buss räddades efter timmar

En kattindivid som rider olagligt på den privata offentliga bussen som trafikerade 38E-linjen avlägsnades från den plats där han fastnade oskadd efter en timmes lång operation.


Passagerare av IETT: s privata buss som arbetade på linjen Gaziosmanpaşa-Eminönü informerade föraren om att katten ljudde från fordonets botten under resan vid 06:40. Trots alla samtal från föraren och passagerarna som stoppade fordonet hittades inte katten. Därefter informerades brandkårsteamen.

Brandmän rapporterade att som en följd av deras arbete kan den fastna katten endast tas bort genom däckens ingripande. Eftersom IETT-vägledningstjänstgrupperna riktades till scenen arbetade lagen hårt. Trots att däcket togs bort kunde katten inte tas bort från den plats där den satt fast.

Därefter inleddes en detaljerad studie på fordonet som drogs in i garaget. Även om bränsletanken och stötdämparen också togs bort, var katten fortfarande otillgänglig. Teamen riktade arbetet mot fordonets inre. Sätena på hjulen demonterades. Därefter avlägsnades materialet som täcker hjulet med noggrant arbete. IETT-teamet, som äntligen nådde utmattade och olagliga passagerare, mötte vattens glädje för att göra den första interventionen till katten med stor glädje.

Efter det första ingreppet tog busschauffören katten hem och anförde den till sina barn som älskar djur så att han kan återhämta sig. Bussföraren sa att katten torkades av sina barn, matades väl, sedan skulle katten levereras till IMM: s veterinärdirektorat.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar