Egypterna kommer att resa med ryska tåg

Egypterna kommer att resa med rysktillverkade tåg
Egypterna kommer att resa med rysktillverkade tåg

Den första omgången av personvagnar som producerats av Ryssland för "europeisk skala" för främmande länder nådde Egypten. Som förklarats av det ryska industriministeriet överstiger kontraktet en miljard euro.


Enligt nyheterna i Sputniknews; ”Den första omgången av personvagnar som producerats av Ryssland för” europeisk skala ”(1435 millimeter) skenor för främmande länder nådde Egypten. Enligt uttalandet på det ryska industriministeriets officiella webbplats överstiger kontraktets belopp en miljard euro.

Den ryska industri- och handelsministeren Denis Manturov sade: ”Inom ramen för produktionssamarbetet mellan ryska och ungerska producenter kommer flera fler vagnar att skickas till Egypten. Jag tror att detta gemensamma projekt kommer att vara det nästa viktiga steget i utvecklingen av förbindelserna mellan våra länder och kommer att bidra till utvecklingen av Rysslands icke-resurs- och energixport. ”

De första vagnarna som når Egypten levererades vid en ceremoni som hölls i hamnen i Alexandria. Enligt det kontrakt som undertecknades i september 2018 förutses leveransen av 1.300 XNUMX tågvagnar. Projektet, som finansieras av de ungerska och ryska export-importbankerna, produceras inom vagnsproduktionsfabriken i Tver, Ryssland och i Ungern.Var den första att kommentera

Yorumlar