Första tåget anlände till Herald of Abundance vid Kars Logistics Center

Det första tåget kom till Kars logistikcenter, överflödens övervägande
Det första tåget kom till Kars logistikcenter, överflödens övervägande
Den första tränaren, fruktbarhetsprodukten, kom till Kars Logistics Center, som kommer att ha en transportkapacitet på 412 tusen ton och kommer att förse vårt land med ett logistikområde på 400 tusen kvadratmeter.

Kars Logistics Center, som har en behållarlageryta på 19 tusen kvadratmeter på en yta på 400 tusen kvadratmeter på 80 separata linjer, kommer att ge sysselsättning för 500 personer i första hand och kommer att anslutas till Baku-Tbilisi-Kars (BTK) järnvägslinje med en 7 kilometer lång järnvägsförbindelse, och den planeras öppnas i slutet av 2020.


Ahmet Arslan, vice minister för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation, 65: e valperioden, professor i jordbruk, skogsbruk och landsbygdsfrågor Kars vice professor. Dr. Yunus Kılıç, Kars guvernör Türker Öksüz, AK Party Kars provinspresident Adem Çalkın och tjänstemän kom till Kars Logistics Center via tåget som förbinder Kars tågstation. Inom tåget önskade Arslan passagerare lyckosam resa genom att ringa på radio.

Arslan, som gick av från det första tåget till Kars Logistics Center, berättade för journalisterna som tittade på honom att detta foto inte är ett vanligt foto, detta foto är ett historiskt foto.

Arslan, Kılıç och Öksüz, som informerades av myndigheterna vid Logistikcentret, undersökte arbetena på plats.

Påminde om att medborgarnas logistikcenter alltid åkte någon annanstans, och att det tidigare gjordes här tidigare, ordförande för utskottet för jordbruk, skogsbruk och landsbygdsfrågor Kars vice professor. Dr. Yunus Kılıç sa: "Vi visade vägen, vi visade infrastrukturarbetet, de trodde inte ens det, de sa" de distraherar ". Miljontals investeringar har gjorts, men vissa medvetna medborgare motsatte sig förståelse. Men idag såg de ett tåg i Paşaçayır. De investeringar och arbetskraft som gjordes för dessa år var idag. Tack och lov, vi upplevde stoltheten och ära att komma till vårt logistikcenter på detta tåg för första gången idag. ” sa.

Kılıç berättade historien om Nasrettin Hodja, ”De frågade Nasrettin Hodja, var är mitt i världen? Nasrettin Hodja sa: Han sa, "Hur som helst, om någon inte tror, ​​han borde mäta, klippa, komma och berätta." Ja Kars, Turkiet i mitten, i centrum för handeln, de som vill komma in på alla sidor, som vill se världen i alla axlar att passera. Vi var tvungna att göra detta fördelaktigt när det gäller transport och godstransport. ” använde uttrycket.

Kars guvernör Türker Öksüz sa: ”Vi gick in i Logistics Center för första gången med en tågbil. Jag skulle vilja säga att vi är väldigt glada som de första som använder korsningen här. Logistikcentra med Kars Kars, Turkiet blir ett av de största transportcentren. Detta centrum kommer att ge 412 tusen ton bärkapacitet och 400 tusen kvadratmeter logistikområde till vårt land. Vi pratar om en investering på 150 miljoner liror, detta är ett viktigt investeringsbelopp för Kars, ett stort bidrag till vår ekonomi. ” han talade.

65: e valperioden för transport-, sjöfarts- och kommunikationsminister Kars biträdande Ahmet Arslan sa: ”Det är en viktig dag för Kars att den första etappen i Kars Logistics Center nu har slutat och ett tåg har kommit in här för första gången. Detta kan vara ett mycket vanligt foto för dem som tittar på fotot, Kars-teamet stod framför ett tåg och gav ett foto. Det är ett mycket vanligt foto. Men när du tittar på innebörden av fotografiet verkligen ett historiskt fotografi som dateras i Turkiets Kars Logistikcenter med logistik, ekonomi, kommer att bidra till utvecklingen. Det betyder utvecklingen av Kars ekonomi, handel och industri. I en annan aspekt, det tåget var förknippad med en välsignelse, vi upplevde stolthet, värdighet och lycka med att komma med det tåget. ” talade i formen.

Turkiet noterade som vanligt Arslan att övergången från den vanliga transportlogistiken, "logistikföretaget, produktionen, råvarorna, den färdiga produkten som helhet. Detta är metoden för att föra samman hela utvärderingen. Börja också här med att transportera logistik från vanlig transport Turkiet, logistikens huvudplan var Turkiet planerar liknande logistikcentra i många delar av ramverket, och detta är en av dem och jag hoppas att vårt logistikcenter som en del av ett större foto kommer att bli mycket mer meningsfullt. " sa.

Arslan och tillägger att en annan egenskap hos Kars Logistics Center än andra logistikcentra är att tullklarering kan göras här, "Vi hoppas att vi kommer att sätta i drift den andra etappen på kort tid efter den första etappen som kommer till slutfasen." använde uttrycket.

Med uppgift om att 138 tusen laster transporterades under pandemiprocessen över järnvägslinjen Baku-Tbilisi-Kars, fortsatte Arslan sitt tal på följande sätt:

"Det har hjälpt Turkiet att gå längst till öst, Centralasien, den last som tillhandahålls här för att komma in där massor naturligtvis. Vi var medvetna om projektets betydelse och fördelar på det sätt som järn Baku-Tbilisi-Kars, men vi har sett i pandemiprocessen är särskilt mycket viktigt för att stoppa handelslådan för att stänga gränserna till Iran. Att stänga grindportarna vid en tidpunkt då ekonomins hjul måste återvända orsakade inga problem med införandet av järnvägssystemet Baku-Tbilisi-Kars, tvärtom, 138 tusen ton last transporterades bara under denna epidemiska period. Sedan dagen det öppnades kommer vi att prata om miljoner under de kommande perioderna med de system som utvecklats med logistikcentra som transporterar 580 tusen ton last. Det andra steget i detta projekt kommer att vara möjligt för detta logistikcenter att nå det stadium där det kan exporteras, där råmaterialet för vilket det tillverkas separeras från varandra. Logistikcentret grundades på ett område på 400 tusen kvadratmeter, vi talar om ett logistikcentrum med en containerhanteringsyta på 412 tusen kvadratmeter, och ett containerlagerområde på 80 tusen kvadratmeter per år. Det finns 60 olika linjer i vårt läge. Den totala skillnaden på 18 och en halv kilometer är Kars Logistics Center, den största skillnaden från alla logistikcentra i vårt land, samtidigt kan den också rymma tåg med en järnväg på 20 millimeter, som vi kallar den europeiska standarden, och i Centralasien från fd Sovjetunionen. Standarden för alla länder är att järnvägsspännvidden på 435 tusen millimeter också kan betjäna tåg av den standarden. Med andra ord kan ett tåg som kommer från Kina, Kazakstan, Ryssland, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgizistan, Azerbajdzjan och Georgien komma hit, där godstransfer och tåg till europeiska system kan överföras. är också en mycket viktig händelse. ”

Efter talarna tog Arslan, Kılıç och Öksüz ett souvenirfoto med TCDD-personal, Logistics Center-anställda och pressmedlemmar.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

(Gazetekars)Var den första att kommentera

Yorumlar