Första anbudet för Dikimevi Natoyolu Subway i Capital

Det första anbudet för systationen natoyolu tunnelbana i huvudstaden
Det första anbudet för systationen natoyolu tunnelbana i huvudstaden

Ankara Metropolitan Municipality har gjort det första anbudet för projektet som kommer att ansluta Mamak-distriktet till Ankara Intercity Terminal Operation (AŞTİ) och ANKARAY-linjen som fungerar mellan Dikimevi. EGO: s generaldirektorat, som genomförde "Final Final Anbud for Application Project Services" för linjeprojektet Light Rail System (HRS), fick prekvalificeringserbjudanden från tio företag. Anbud, Metropolitan kommuns sociala mediekonton och digtube Det sändes direkt på sin kanal.


Ankara Metropolitan Municipality lägger till ett nytt till järnvägsnätverket i Başkent.

Avdelningen för investeringsinvesteringar i EG: s huvudkontor EGO: s huvudkontor genomförde det första anbudet för att ansluta Mamak Natos motorväg till Ankara Intercity Terminal Operation (AŞTİ) och ANKARAY-linjen som fungerar mellan Dikimevi.

10 FÖRETAG TILLBAKA LIVE TENDERED TENDER

Genom att ta det första steget för projektet Dikimevi-Natoyolu Light Rail System Line (HRS) fick Metropolitan Municipality förkvalificeringsförslagen från tio företag som deltog i anbudet torsdagen den 10 juni.

Metropolitan kommuns sociala mediekonton och dutube Bland de företag som sändes direkt på kanalen och deltog i förkvalificeringsutvärderingen som varade i 35 minuter kommer 6 företag med den högsta tekniska och ekonomiska kompetensen i enlighet med den högsta poängrankningen att bestämmas och kallas för det andra anbudet. Medan kontraktet förväntas vara slutfört inom 8 månader efter undertecknande av kontraktet med det tilldelade företaget kommer projektet och anbudsdokument som producerats under denna process att starta anbudsfasen.

TRANSPORT I KAPITALET kommer att vara bekvämt

Linjen Dikimevi-Natoyolu, som kommer att anslutas till Ankara Intercity Terminal Enterprise (AŞTİ) och ANKARAY-linjen mellan Dikimevi, kommer att vara 7,4 kilometer lång och kommer att bestå av åtta separata stationer.

Serdar Yeşilyurt, chef för transportinvesteringar, som konstaterade att inhemska och utländska företag visade stort intresse för anbudet, gav följande information:

”Som ett resultat av EGO: s generaldirektorat utökar vi tunnelbananätet. Invånarna i Başkent kommer lättare att nå AŞTİ. 4 företag deltog i anbudet den 10 juni. Bland dessa företag identifieras 6 företag med den högsta tekniska och ekonomiska kompetensen. Vi inbjuder dig till det nya anbudet som kommer att hållas efter utvärderingen. Vinnaren av anbudet kommer att förbereda projektet och andra anbudsdokument för byggandet och vi fortsätter till anbudsfasen efter 8 månader. Detta projekt kommer att vara fortsättningen på ANKARAY Light Rail System-linjen. Linjen börjar vid Sewing House och kommer att vara 7,4 kilometer till Natoyolu. Inom ramen för detta arbete läggs ytterligare en station till Söğütözü efter AŞTİ. Denna nya linje på 1 kilometer kommer att tas i drift. ”Var den första att kommentera

Yorumlar