Mot finalen i Boztepe Tryck på molnprojektet

Boztepe rör vid molnen till finalen i projektet
Boztepe rör vid molnen till finalen i projektet

Turismen fortsätter i Ordu, som har blivit den stigande stjärnan i Svarta havet med sin hav, gröna natur och rika historiska struktur. Efter avslutandet av 'Tap the Clouds Project', som tas i bruk av Metropolitan Municipality i Boztepe, som är stadens visningsterrass, startade asfaltarbeten.


I Ordu, som är uppmärksamhetscentret för lokala och utländska turister med sina stränder där blå och grön omfamning, dess vackra platåer och vattenfall, fortsätter studier för turism. Ordu Metropolitan Municipality, som har implementerat många projekt och investeringar inom områdena infrastruktur, transport, överbyggnad, jordbruk och hälsa, med parolen "Tänka, producera, tävla armé", förbereder staden för framtiden. Boztepe Clouds-projektet, som kallas '530-stjärnigt projekt', har slutförts eftersom det består av 5 olika etapper och ett enda koncept i Boztepe, som ligger på stadens höjdterrass, på en höjd av 5 meter.

"TAPA TILL KLUDARPROJEKT" FULLT

Coşkun Alp, generalsekreterare för Ordu Metropolitan Municipality, tillsammans med chefen för avdelningen för vetenskapsfrågor Abdulkadir Hatipoğlu och chefen för polisavdelningen Cevdet Çağlar undersökte de heta asfaltarbetena på plats i Boztepe. Genom att uttrycka att han väntar på sina gäster med Boztepes förnyade ansikte, sa generalsekreterare Alp, ”Tap Boztepe Clouds-projekt och landskapsarbete är slutfört. Lokala produktställen är redo för service. Som en del av fotgängarprojektet är infrastrukturen och överbyggnaden färdig. Gångområden förbereddes. Alla typer av tjänster har skapats för att säkerställa människors komfort, "sade han.

ANSLUTNINGSVÄGAR KONSEPT I VARMA ASFALT

Alp uttryckte att när avslutningen av 'Tap the Clouds-projektet' startade varma asfaltarbeten, sa Alp, 'Alla dessa investeringar hade anslutningar. Nu arbetar våra team för att göra dessa anslutningsvägar. I 600 meter avsnittet är Boztepes toppmöte och "Touch the Clouds Project" anslutna. Vi gör också asfaltarbete på vägen ansluten till huvudvägen. Under den saknades det i en sektion på 1250 meter. Det fanns en väg på 1250 meter efter 1000 meter. Det är också komplett. Därför försvann Boztepes vägproblem helt med en plattformsbredd på över 10 meter. Våra människor kan åka till Boztepe med sina fordon, hälsa, fred och sommar utan risk ”.

ALLT Tänkt för besökare

Inom ramen för 'Boztepe Touch the Clouds Project' byggdes 11 hotell av villa-typ och 5 restaurang med 1 lägenheter i harmoni med naturen. Boztepe-försäljningsenheter och landskapsarrangemangsprojekt lanserades på en 7 meter bred och 450 meter lång axel. Inom projektets omfattning har 25 försäljningsbufféer utformats på axeln, varav 27 är för försäljning av lokala produkter. Inom ramen för arrangemanget har 371 meter stenväggar, parkering för 94 bilar, miljöbelysning, regnvatten och infrastrukturarbeten genomförts.Var den första att kommentera

Yorumlar