Började tågtrafiken?

Började tågtrafiken?
Började tågtrafiken?

Började tågtrafiken? : TCDD Tasimacilik startade om höghastighetståg (YHT), regionala tåg- och konturtågtjänster, som hade avbrutits på grund av coronavirusepidemin, från torsdagen den 4 juni.


Det finns inget datum meddelat av TCDD Tasimacilik AS ännu, men i den nya normaliseringsprocessen kommer tågtjänster att börja gradvis under de kommande veckorna. Semi-arrangemang görs för sovande. Efter dessa arrangemang startas populära tågtjänster som Eastern Express igen.

Kars Eastern Express
Kars Eastern Express

Här är de nya reglerna som ska tillämpas på tåg

Vissa regler infördes för "övergångsperioden". Därför kommer tåg att transportera passagerare med 50 procents kapacitet. Osmaskade passagerare kommer inte att föras till tåg. Passagerare får biljetter i förväg. Den kommer bara att sitta på den plats de köpte. Han kommer inte att kunna resa i en annan plats. Det finns ingen förändring i biljettpriserna. Tåg kommer att desinficeras.

Vissa regler kommer att gälla under "övergångsperioden". Dessa är följande:

  • YHT: er kommer att transportera passagerare med 50 procents kapacitet.
  • Osmaskade passagerare kommer inte att föras till tåg. Passagerare måste komma med sina masker.
  • Passagerare får biljetter i förväg. Den kommer bara att sitta på den plats de köpte. Han kommer inte att kunna resa på en annan plats.
  • Det finns ingen förändring i biljettpriserna.
  • Tåg kommer att desinficeras.

Tåg kommer att ha tomma säten för hälsa bakom vagnarna ”

”Tågen kommer också att arbeta med 50 procents kapacitet. Det kommer att finnas tomma platser för hälsa på baksidan. Ekonomiskt och psykologiskt stöd behövs för att medborgaren ska vänja sig till den nya perioden. Det är nödvändigt att offra för att återfå dem. Enligt forskning kan flygbolaget inte fånga januari-siffrorna ens den här säsongen nästa år. Det finns liknande siffror på tåget. Nationens liv kommer nu att förändras. ”

När börjar YHT-expeditioner?

Han sade att tågens säten var ordnade på ett sätt att justera avståndet mellan sätena i enlighet med de förändrade reglerna för socialt avstånd efter YHT Coranavirus som drivs av TCDD Taşımacık AŞ. Biljettförsäljningen för YHT-flyg, som börjar i mitten av juni 2020, kommer att finnas på internet igen.

TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen.

Ersätter HES-koden dokument för resetillstånd?

Det rapporterades att den kod som erhölls från hälsoministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) ansökan inte ersatte ”Resetillståndcertifikatet” och medborgare med resrestriktioner kunde inte bara resa med HEPP-koden.

Hur man köper online tågbiljetter med Hes Code

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 1
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 2
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 3

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur får man Hes-kod?

Hur man får Hes-kod
Steg 1
Hur man får Hes-kod
Steg 2
Hur man får Hes-kod
Steg 3
Hur man får Hes-kod
Steg 4
Hur man får Hes-kod
Steg 5
Hur man får Hes-kod
Steg 6
Hur man får Hes-kod
Steg 7
Hur man får Hes-kod
Hur man får Hes-kod

Karta över Turkiet snabbtågVar den första att kommentera

Yorumlar