Arbetslöshet och korta arbetsbetalningar tas tidigt! När är kortbetalning?

Arbetslöshet och kortfristiga anställningsbetalningar för juni börjar i juni
Arbetslöshet och kortfristiga anställningsbetalningar för juni börjar i juni

Familj-, arbets- och socialminister Minister Zehra Zümrüt Selçuk meddelade att arbetslöshet och kortfristiga betalningar relaterade till juni kommer att krediteras konton från och med den 29 juni.


Minister Selçuk sade: ”Inom ramen för Covid-19-åtgärder har vi gjort tidig arbetslöshet och kortfristiga betalningar relaterade till juni, vilket bör göras den 5 juli. Från och med den 29 juni kommer vi att sätta in betalningarna på våra medborgares bankkonton enligt den sista siffran i deras turkiska identitetsnummer. ” sa.

“Betalningar för juni kommer att ske mellan 29 juni och 3 juli”

Påminde om att medborgare som inte har IBAN-information också kommer att betalas via PTT, sa minister Selçuk: ”Den sista siffran i TC-identitetsnumren; 0 kommer att betalas ut den 29 juni, 2 den 30 juni, 4 den 1 juli, 6 till 2 juli och 8 till 3 juli. ” gjorde förklaringen.Var den första att kommentera

Yorumlar