Arbetet på Ankara Izmir YHT Line fortsätter på full fart

Arbetet på ankara izmir yht-linjen fortsätter med full fart
Arbetet på ankara izmir yht-linjen fortsätter med full fart

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun och hans tillhörande avdelningschefer, tillsammans med fyllning, markförbättring, viaduktproduktioner och Uşak YHT Station och logistik i avsnittet Uşak (Banaz) - Uşak (Eşme) 24-25 juni 2020 Han gjorde undersökningar i de centrala regionerna.


General Manager Uygun informerades av entreprenörsföretaget efter utredningen i T1-tunneln, som öppnas med TBM-tunnelborrmaskinen i Eşme-Salihli-sektionen, där Ankara-Izmir High Speed ​​Train-arbetet fortsätter.

Uygun flyttade sedan till TCDD Urla Training and Recreation Facility efter att ha gjort undersökningar i Salihli Train Station och YHT Salihli Train Station. Här, 3. Regionchef Murat Bakır ve Taşımacılık AŞ. Izmir Regional Manager İlhan Çetin gjorde en presentation till General Manager Ali İhsan Uygun om de regionala studierna.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar