Arbetet fortsätter vid Karamürsel Bridge Interchange

Arbetet fortsätter i korsningen med en karamellbrytning
Arbetet fortsätter i korsningen med en karamellbrytning

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter sina ansträngningar för att minska trafikdensiteten i huvudarterierna. I detta sammanhang fortsätter arbeten vid Karamürsel Town Square Köprülü-korsningen, som börjar byggas och kommer att förbinda de två sidorna av distriktet. Teamen, som började på betongvägen i Yalova-riktningen, fortsätter att gräva strålkastaren och den främre huvudhögen.

EN VIKTIG ROUTE I PASSAGERAR OCH LOGISTIK TRANSPORT


En av de viktiga vägarna för intercity-passagerare och logistiktransporter, brokorsningen fungerar som underlättar trafiken och transitering i Karamürsel fortsätter med full hastighet. Fortsatt utgrävning av strålkastaren och det tråkiga höghuvudet startade lagen betongbeläggningen i Yalova-riktningen. Lagen, som också producerar huvudbalkar i riktning mot Yalova, kommer att byta till tråkig högmaskintransport och uttråkad påelproduktion.

17 tusen 500 meter kommer att staplas FORA FORA

Tunneln i den sjunkna produktionen blir 19 meter bred och 290 meter lång. Inom projektets omfattning kommer det att finnas totalt 1600 tusen 900 meter inklusive 900 meter dubbel körning, 2 meter söder, 310 meter norr, 3 sidovägar, 700 meter anslutningsväg. Totalt kommer 801 17 meter fora högar att drivas för tunnelproduktionen.Var den första att kommentera

Yorumlar