30 nya broar kommer att byggas i skåpbil

Ny bro kommer att byggas i Van
Ny bro kommer att byggas i Van

Van Metropolitan Municipality bygger nya broar till 30 vattenövergångspunkter i staden.


För första gången sedan Van blev en storstad under 2014 har nya broar byggts i 13 distrikt av Van Metropolitan Municipality. Anbudsprocesserna för broarna som kommer att byggas med ett hällsystem på plats med en bredd av cirka 30 meter och en höjd av 9 meter har slutförts till 4 olika vattenövergångspunkter. Under samordningen av avdelningen för vägbyggnad, underhåll och reparation startades byggandet av den första bron i Çakınlı-distriktet i distriktet Gürpınar. Broar kommer att bestå av tre delar: auto skyddsräcke, fordonsväg och gångväg.

Andra broar som ska byggas är Seydibey, Yunlas och Ayazca distrikten i Ozalp, Ulusar, Dagören och Fatih i Muradiye, Karagunduz i Silkroad, Bostanici, Karakoc och Ilikaynak och interiören i grannskapet, stadsmarknaden i Ercis och ön Hamlet, Caldiran '' Guiden, Yanıktaş, Yücelen och Sungur-distrikten, Gürpınar's Erkaldı och Taşdöüzen-kvarteret, Başkales Albayrak, Ekecek, Dereiçi och Deringeçit, Gevas Daldere District, Brothers and Canopy Graves, Tusba's Ocaklı och Medborgarna kommer att få en mer bekväm och modern transporttjänst tack vare broarna som ska etableras i 30 olika punkter, inklusive Yemlice-distriktet, Çardak-distriktet i Saray, Papatya-distriktet i Bahçesaray och Taşkonak-distriktet i Edremit.Var den första att kommentera

Yorumlar