25: e RAME-mötet hölls

rame-mötet hölls
rame-mötet hölls

RAME-mötet, ordförande av TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun, hölls den 24 juni 2020 i Ankara-huvudkontoret med videokonferenser.


TCDD och TCDD Tasimacilik AS, Iran Railways (RAI), Iraqi Railways (IRR), Afghanistan Railways Authority (ARA), Jordan Hejaz Railways (JHR), Jordan Aqaba Railways (ARC), Syrian Hijaz Railways (SHR) General Managers General Manager, RAME Regional Coordinator och andra UIC-tjänstemän deltog.

Under mötet gavs information om RAME-aktiviteter och idéer utbytes om vad som kunde göras för att förbättra samarbetet mellan länderna i regionen och för att använda järnvägen mer aktivt i regional utveckling.

Detaljer om undersökningen som genomförts av RAME Office för att öka andelen järnvägar i godstransporten i den eurasiska regionen undersöktes. Uppdateringar av RAME: s handlingsplan 2020-2021 har beslutats och lämnats in för medlemmarnas godkännande.

En informativ presentation gjordes av TCDD General Manager Ali İhsan Uygun om verksamheten i vår organisation.

Som en del av kampen mot Covid-19 Pandemic, som djupt drabbade hela världen, delade medlems järnvägar ömsesidig information om de åtgärder och åtgärder som vidtagits. Som en del av kampen mot epidemin, vad som gjordes inom RAME och vad som kan göras under den kommande perioden, planerades de aktiviteter som skulle hållas i regionen under nästa period.

Mötet med videokonferensmetoden var också användbart för att se vikten av samarbete och samarbete mellan länderna i regionen, som har pågått under många år, under dessa svåra dagar där resor och rörlighet begränsades på grund av epidemin.Var den första att kommentera

Yorumlar