20 nya bussar tillagda i Trabzon Transport Fleet

Ny buss lades till Trabzon transportflotta
Ny buss lades till Trabzon transportflotta

Trabzon guvernör İsmail Ustaoğlu, provinschef Gendarmerie-regimens befälhavare Tuğgeneral Erhan Demir, provinspolitichef Metin Alper, Metropolitan Municipality Council Vice borgmästare Atilla Ataman, Mehmet Karaoğlu, generalsekreterare för Metropolitan Municipality. Ahmet Adanur, TİSKİ: s generaldirektör Ali Tekataş, AK Party Trabzon provinspresident Haydar Revi, distrikts borgmästare, veteraner, offentliga institutioner och institutledare, närstående avdelningschefer och många medborgare.

Vi fick 20 nya bussar i tjänsten


När han talade vid ceremonin uppgav borgmästaren i Metropolitan Murat Zorluoğlu att de satte 20 nya bussar i drift och sa: ”Våra medborgare hade ibland anklagelser om våra bussar. Vi är alltid med våra medborgare och vi tog omedelbart åtgärder för att uppfylla deras krav. Från idag sätter vi våra 18 nya bussar på cirka 20 miljoner lira i drift. Med våra nya bussar ökas passagerarnas kapacitet med 20 procent. Måtte våra bussar vara lyckosamma för vår stad. Vi kom till intervjufasen under anställningen av 60 nya förare. Vi börjar utsätta våra nuvarande förare för allvarlig utbildning. Vi gör inte bara våra förare utan analyserar faktiskt vår Metropolitan kommuns utbildningsbehov. Och vi bestämmer utbildningsbehovet för vår personal i alla våra enheter. Vi kommer att möta detta behov de kommande dagarna. ”

FÖR FÖLJADE I 18 månader

Borgmästare Zorluoğlu gav också information om Metropolitan kommuns transportprojekt under promotionsceremonin. Med uttryck för att de fäster vikt vid Transportplanen, som nyligen lanserades, sa borgmästare Zorluoğlu: ”Vi kommer att föra Transportplanen till vår stad om cirka 18 månader med det anbud som vi kommer att hålla snart. Efter det kommer vi att inse alla frågor som rör transport och trafik i vår stad genom att ta hänsyn till de vetenskapliga uppgifterna som ska avslöjas i Transportplanens transportplan. ”

FÖR ATT REJAS MED MODERN FYLLT

President Zorluoğlu konstaterade att de också har löst moderniseringen av staden, som staden förväntar sig, ”Vi har löst moderniseringen av dolmusproblemet under de senaste månaderna som ett resultat av förhandlingarna med Society of Drivers och närstående. År 2020 kommer våra medborgare att kunna resa med bekvämare, luftkonditionerade, säkra och vackra minibussar. Vi konverterade också våra fyrtio dolmies till 80 taxibilar. Det fanns 89 taxibilar i Ortahisar, vi har lagt till 80 till. Och vi skapade 23 nya, gamla taxistationer. Nu kan de som inte vill resa med kollektivtrafik enkelt komma till närmaste taxi. Vi beslutade också om moderniseringen av Akçaabat minibuss. Vi förvandlar minibussarna i Akçaabat till en buss de kommande månaderna. De kommer nu att arbeta med ett mer bekvämt och anslutet system i Metropolitan Municipality. ”

Vi bryr oss om parkeringsplats

Med uppgift om att de har lagt vikt vid parkeringsfrågan sedan den dag de tillträdde, sade borgmästare Zorluoğlu: ”Parkeringsplatsen för 311 bilar på tangenten kommer att öppnas i augusti och bristen i kvadratregionen elimineras. Vi har också nya parkeringsarbeten. Vi kommer också att förstöra İskenderpaşa-parkeringsplatsen fullständigt under de kommande månaderna och fördubbla hastigheten. Med anbudet kommer vi att hålla i området runt moskén på samma plats på kort tid, vi kommer att starta byggandet av en parkeringsplats med en kapacitet på 600 fordon under jord och 100 fordon ovanför marken. Vi har också ett projekt förutsatt att det ligger under området mitt emot kvinnmarknaden. Om vi ​​kan passera det från styrelsen kommer vi att inse en parkeringsplats för 150 fordon. Vi har ett seriöst projekt i Akçaabat-området när det gäller parkeringsplatser. Vi kommer att ha ett projekt i Tonya. När vi kommer till 2024 i förhållande till andra distrikt syftar vi till att erbjuda 16 parkeringsplatser till våra medborgares service både i Ortahisar och i våra andra distrikt. ”

TRAFIKPROBLEM I DeğİRMENDERE LÖSES

Med uttryck för att de fortsätter att arbeta för att lösa trafikproblemet sade borgmästare Zorluoğlu: ”Korsningen Değirmendere är en region där vi stöter på allvarliga trafikproblem. Vi inledde ett mycket viktigt arbete på denna plats med stöd av vår transportminister, suppleanter och guvernör. Vi tar vägen från Gümüşhane, Maçka, genom kustvägen. Således, när projektet är klart, kommer trafikdensiteten i Değirmendere att försvinna helt. Tunnelarbetet på Maçka-vägen och korsningsfyllningsarbetet i den östra delen av hamnen påbörjades. Förhoppningsvis kommer vi att slutföra det snart och ta bort trafikdensiteten i öster om vår stad. ”

VERTIKA ANSLUTNINGAR TILL ÇUKURÇAYIR

Med uppgift om att vertikala förbindelser kommer att göras till Çukurçayır och Boztepe, sade borgmästare Zorluoğlu: ”Våra medborgare som vill gå till stadens övre höjder kommer inte att behöva komma till Meydan och åka till denna region. Med de nya tunnlarna som vi kommer att konstruera från spillområdena syftar vi till att minska den allvarliga trafikdensiteten som förekommer runt pottertunneln. Projektet för detta godkändes. Vi kommer att väsentligt avlasta trafiken i denna region med två nya tunnlar som kommer att byggas tills keramikens utgång.

Rörelsecentrum kommer att erbjudas i juli

Med uppgift om att Metropolitan Municipality inte är ett transportrörelsecentrum, sa borgmästare Zorluoğlu: ”Vi tjänar för närvarande i containrar. I en storstad som Trabzon finns det behov av ett stort Transport Action Center, som också använder tekniska anläggningar. Vi förberedde vårt projekt för att eliminera detta. Vi kommer att hålla anbudet den 7 juli. Vi kommer att ha ett mycket trevligt transportrörelsecenter utrustat med teknisk infrastruktur på en bekväm plats på avfallsplatsen. Vi genomför våra projekt en efter en med stöd av vår ordförande och ministrar, och vi kommer att fortsätta göra det. ”Var den första att kommentera

Yorumlar