Generaldirektoratet för hälsa, gränser och kuster kommer att rekrytera 13 personal

gränser och kuster kommer att göra allmän personal till hälsokontrakterad personal
gränser och kuster kommer att göra allmän personal till hälsokontrakterad personal

Turkiets generaldirektorat för hälsovårdsministeriet för gräns- och kusthälsan provinsiella organisationer av tjänstemän lag nr 657 av 4 / B-agent som ska anställas på kontraktsbasis och i enlighet med att de körs på heltid;


Principerna för anställning av ministerrådet daterad 657 juni 4 och numrerade 06/1978, daterad 7 juni 15754, inom ramen för artikel 13 / B i tjänstemänslag nr 2, vars avtalsställning, antal, KPSS-typ och poäng, organisation / tjänsteplads och utbildningsstatus anges nedan. 6 (tretton) anställd personal kommer att rekryteras inom ramen för beslutet om ”. 4 (två) tekniker, 1 (sex) tekniker, XNUMX (fyra) sjömän och XNUMX (en) supportpersonal (förare) kommer att rekryteras för att anställas på vårt generaldirektorat.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar