Ytterligare bonusar till offentliga arbetare betalas idag

ytterligare bonusar av offentliga arbetare kommer att betalas ut idag
ytterligare bonusar av offentliga arbetare kommer att betalas ut idag

Zehra Zümrüt Selçuk, minister för familj, arbetsmarknad och sociala tjänster, påminde om att de extra bonusarna är 52 dagar gamla och publiceras två gånger om året och betalas i två delbetalningar, påminde om att den första delen betalades in den 2 januari i den 26-dagars obligatoriska betalningen.


Med betoning på att de 13 dagars extra betalningarna av offentliga arbetare kommer att deponeras i kontona idag, uppgav Selçuk att de extra betalningarna som betalades till den offentliga arbetaren 6772 ingick i de extra betalningar som betalades till den offentliga arbetaren enligt lag nr 2017 om betalning av ytterligare betalningar.

Selcuk, "ministeriet eftersom det alltid ger värde för Turkiets framtid. Vi kommer att fortsätta att stå vid våra bröder i utvecklingen av våra arbetare som är den största stödjaren." använda uttryck.

Notera att betalningarna gjordes innan Eid al-Fitr, gratulerade minister Selcuk arbetarnas högtid.Var den första att kommentera

Yorumlar