YHT Expeditions börjar från 1 juni ..! Här är första gången

yht-flyg startar från juni, första timmarna
yht-flyg startar från juni, första timmarna

Inom ramen för koronavirusåtgärder kommer YHT-flyg att starta på ett begränsat sätt från och med den 1 juni.


Inom ramen för koronavirusåtgärder kommer YHT-flyg att starta från 1 juni på 16 gemensamma flygningar. High Speed ​​Train (YHT) -tjänster mellan Ankara-Istanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya är följande;

yht-flyg startar från juni, första timmarna
yht-flyg startar från juni, första timmarna

Här är de nya reglerna som ska tillämpas i YHT: er

Vissa regler kommer att gälla under "övergångsperioden". Dessa är följande:

  • YHT: er kommer att transportera passagerare med 50 procents kapacitet.
  • Osmaskade passagerare kommer inte att föras till tåg. Passagerare måste komma med sina masker.
  • Passagerare får biljetter i förväg. Den kommer bara att sitta på den plats de köpte. Han kommer inte att kunna resa på en annan plats.
  • Det finns ingen förändring i biljettpriserna.
  • Tåg kommer att desinficeras.

Karta över Turkiet snabbtåg

Kodansökan startade i tågresor

Hälsominister Fahrettin Koca meddelade att tillämpningen av Hayat Eve Sığar (HEPP) -koden har börjat för dem som vill resa med kollektivtrafik som flyg, tåg, bussar inom ramen för epidemiåtgärder för coronavirus (Covid-19).

Vad är HES-kod och hur får man det?

Hes-kod
Hes-kod

Minister för hälsa, Koca, som säger att resorna nu kan genomföras med HES-kod, kommer att förses med kontrollen av HES-koden, med en funktion som kommer till mobilapplikationen "Hayat Eve Sığar". Riskstatus för alla passagerare på flygningen kommer att undersökas genom HEPP-koden 24 timmar före inrikesflygningen. ” Minister Koca sade: ”Individer kommer att kunna visa att de inte har risker, inte är sjuka eller är i kontakt genom denna Hayat Eve Sığar-ansökan. Vi ska öva först inom intercity-transporter. Du kommer att kunna resa med flyg och tåg med den kod du får via mobilapplikationen. ” sa.

Kodansökan startade på flygtåg och bussresor

Vad är HES-kod?

HES-kod är en kod som kommer att produceras med en funktion som kommer till mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baserat på denna kod kommer en prioriterad screening att göras och det avgörs om passageraren är accepterad eller inte. Plan och tågresor kan göras med denna kod.

Minister Fahrettin Koca; Tillägget av den HEPP-kod som ska produceras personligen har blivit obligatorisk från och med den 18 maj 2020. För HES-kodförfrågan kommer passagerar-ID-numret (TCKN, Pass etc.), kontaktinformation (både telefon- och e-postfält) och födelsedatum att anges korrekt och helt efter behov.Var den första att kommentera

Yorumlar