Turkiets blå Bayraklı Antal stränder ökade! # 3 i världen

turkiyenin ökning av antalet stränder med blå flagg, världen i ordning
turkiyenin ökning av antalet stränder med blå flagg, världen i ordning

Turkiet är världens mest exklusiva turism och Blue Flag-miljöpriset i år har behållit topplatsen.


Följt av Spanien och Grekland var landet med världens 3: a mest blå flagg prisbelönade stränder i Turkiet i år nummer 486.

Som ett resultat av 2020-utvärderingarna av Blue Flag-priserna som ges av International Environmental Education Foundation (FEE), som är Danmarks huvudstad, nådde Köpenhamn antalet prisbelönta stränder, som var 463 förra året, 486. Om Turkiet 22 marinor och yacht 7 tilldelades Blue Flag-priset i år.

I år Blue Bayraklı Stranden numrerar till 206 i Antalya, 105 i Muğla, 35 i Aydın, 52 i Izmir, 31 i Balıkesir, 2 i Istanbul, 13 i Samsun steg till. Förra årets siffror bevarades i Çanakkale, Kırklareli, Kocaeli, Düzce, Ordu, Mersin och Van.

Ministeriet för kultur och turism riktar sig till världsmästerskapet bland de 2023 FEE-medlemsländerna som implementerar den internationella blå flaggan 50 på antalet stränder.

Ministeriet leds av anhängare av Blue Flag-programmet inrättades som en nationell miljöutbildningsstiftelse i Turkiet 1993 (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Alla detaljer om utmärkelsen 2020 kan nås från internetadressen.Var den första att kommentera

Yorumlar