Turkish Cargo startar flyg från Izmir

turkisk last startar flyg från izmir
turkisk last startar flyg från izmir

Turkish Cargo (THY), godsmärket Turkish Airlines, som har uppnått den högsta tillväxttakten bland de 25 bästa lufttrafikföretagen, planerar en expedition till Izmir varje dag den 28 maj.


Turkiska Cargo vice generaldirektör Turhan Özen, vice ordförande för lastförsäljning Ahmet Kaya, Ankara, Istanbul, Izmir, Antalya, Adana-provinserna Cargo Managers svarade på flygfrågorna för export av färsk frukt och grönsaker, pandemiprocess. utvärderas.

Ordförande för Association of Aegean Fresh Fruit and Vegetable Exporters som modererade mötet Hayrettin-flygplan och ökade antalet flygningar för att tillgodose alla behoven hos turkiska fraktexportörer under coronavirus sade att det fortsatte att vara Turkiets lösningspartner för tillverkare och export.

”Medan begränsningen av resor på grund av koronaviruset minskade trafiken för passagerarflygplan, förde det täthet längs lastflygsidan. Förutom lastplan transporteras lasten av flygplanen i THY: s passagerarflotta. Med Turkish Cargo, som har världens sjätte största transportkapacitet för luftfrakt, skickar vi våra mervärdeprodukter med låg hållbarhet till många länder. Enhetspriser och avgifter blir rimligare när antalet flygningar öppnas. År 2019 transporterades 6 miljoner 213 tusen dollar färsk frukt och grönsaker med flyg i utbyte mot 19 tusen 761 ton produkter. Exporten av färsk frukt och grönsaker från luften förra året ökade med 2018 procent i värde jämfört med 9. ”

Hong Kong rankas först med 4 miljoner dollar 309 tusen

Efter att ha sagt att den högsta exporten av frukt och grönsaker med flyg är till Hong Kong med 4 miljoner 309 tusen dollar, sa han att Norge följde Hong Kong med 2 miljoner 525 tusen dollar och Singapore med 1 miljon 656 tusen dollar.

”Exporten till Kina uppgick till 1 miljon 337 tusen dollar. Frankrike, å andra sidan, ligger på femte plats med 1 miljon dollar i vår flyglastexport. Med expansionen av Turkish Airlines flygnät ökar Turkish Cargo sitt inflytande på internationella marknader, så vårt marknadsnätverk expanderar också. Cherryexporten, som tog första platsen i export av färsk frukt och grönsaker med luft förra året med 10 miljoner dollar, ökade med 2018 procent i fråga om kvantitet och 23 procent i värde jämfört med 53. Vår näst mest exporterade produkt var svamp med 2 miljoner 349 tusen dollar. I fikoneksport erhölls 2019 miljoner 7 tusen dollar intäkter 2 med en ökning med 569 procent. ”

Han konstaterade att körsbärsexporten till Taiwan och Sydkorea nyligen har öppnats efter Kina. Han sade: ”Innan Pandemic hade vi två Ur-Ge-projekt för Kina, Sydkorea, Malaysia, Singapore och Fjärran Östern och Sydostasien. Sydkorea, som ingick i organisationen för frukt och grönsaker, exporterar för närvarande två flyg i veckan. ” sa.

Första gången den 28 maj

Den turkiska Cargo Regional Manager Faik Deniz meddelade att en expedition till Izmir planeras varje dag den 28 maj.

”Om det finns en bred kropp, kommer vi att kunna skicka till Istanbul cirka 30 ton. Detta kommer att lindra behovet av kapacitet något. Eftersom det är känsliga produkter kommer vi att prioritera färsk frukt och grönsaker för kapacitet. Om handeln ökar med körsbärsexport med Kina kommer vi att placera charter eller ytterligare flyg. Det här året är osannolikt, men jag tror att vi kommer att kunna göra charterverksamhet beroende på ökningen i efterfrågan under de kommande åren. Hela vår verksamhet fortsätter kompakt på en enda flygplats. Problemen kommer att minska ytterligare. I Izmir tog vi bort våra pallar och laster genom att tillämpa desinfektionsprocess för fisk. Det var en skyddsdesinfektion som skulle minska effekten av coronavirus och upprätthålla det i 30 dagar. Godkänd av hälsoministeriet var det första gången i Izmir. Detta förhindrar också korskontaminering. Viruset går inte över. ”

Produkter kommer att laddas på planet utan att bryta den kalla kedjan

Faik Deniz, som meddelade att fryslagringsdepot med en yta på 731 kvadratmeter och en yta på 3 878 kubikmeter slutfördes i februari, sa:

”Med sin storlek betyder det att Izmir-regionen kommer att tillgodose behoven på 20-25 år med kylförvaring. När vi inkluderar lager som vi inte kan förnya har vi nära 4 0 kubikmeter kylförvaring. När vi passerar produkterna genom röntgen, tas de direkt till lagret och kallkedjan bryts inte. Vi överförde också våra krav angående specialutrustningen vi kommer att ta under flygplanet. Produkterna kommer att laddas på planet utan att bryta den kalla kedjan. Lageret ligger mellan 8 och XNUMX grader. Vi har en plan för slöseri i den andra fasen. Vi kommer att göra negativa betyg. Vi tänkte på det kalla vädret i det första projektet. Men om du gör minusgraden i kall luft, kommer det att göra isbildning och du bör använda den i ett separat rum. ”

Ytterligare expedition till Sydkorea står på dagordningen

Turkisk Cargo Assistent General Manager Turhan Özen sa: "Om det finns en efterfrågan på ökande resor till Sydkorea, stöder vi tillskottet av upp till en månad åtminstone under den period då körsbäret kommer att vara det mest trafikerade. Vi skördar frukterna av de verk som har gjorts med de Egeiska exportörernas föreningar i 3-4 år. Genom att fortsätta denna ökning, som vi fick med början av körsbärsexporten till Kina i juni förra året, kommer vi att öka vår färska frukt export av luftfrakt. Våra passagerarplan startar i juni. Vi ger anslutning till alla länder i världen. Hållbarheten för produkter som färsk frukt och grönsaker är låg och kostnaden hög. Därför agerar vi särskilt inom sektorn för färsk frukt när det gäller kapacitet och pris. ” han talade.

THYs normaliseringsplan är klar

Özen sa att i år reglerades flyglastpriserna och specialkampanjpriser erbjöds agenterna, och tilllade att en plan har gjorts för passagerarflyg sedan juni.

”På grund av Covid-19 utvecklas många länder gradvis när det gäller att ta emot internationella passagerare på internationella resor. Turkiet görs under antagandet att båda ländernas fortsatta nedåtgående trend att arbeta för ömsesidig förbättring i takt. Vår passagerarenhet flyger till 320 destinationer och 290 destinationer internationellt. Det kommer att vara på dessa nivåer igen, till exempel september-oktober. Det börjar med 50-60 länder till en början. Beslutet kommer att fattas i den utsträckning som ministeriet tillåter. Under denna exportsäsong kommer en betydande del av våra produkter inte att tillhandahållas varje dag, varje dag. Detta beror på att passagerarflygningarna genomförs tillsammans med lastflygningarna och lasten utförs under passagerarplanen. Det beror på passagerarresor. Flottan med 23 flygplan tillhandahåller lasttjänster. Med införandet av 310 passagerarflygplan som börjar i juni kommer mer prisvärda tullar på dagordningen.

”Vi arbetar för att leverera våra produkter på ett hälsosamt sätt”

Med betoning på att förbättringen av priserna på vissa destinationer bör tillämpas på andra platser fortsatte Cengiz Balık, vice ordförande i styrelsen för Aegean Fresh Fruit and Vegetable Exporters Association, enligt följande:

”Planering bör göras avseende frekvensen av dagar och resor för destinationer som Indonesien, Taiwan, Kambodja, Kuala Lumpur. Andra viktiga punkter är tillhandahållandet av kalla fordon för transport av produkten, flygförseningar, väntningar och kalla flygplatser. Under flygplanet väntar under vingar 2-3 timmar under lastning. När vädret blir varmare skapar det allvarliga handikapp för vår produkt. Vi kommer att försöka skydda våra produkter med termiska skydd. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa att vår produkt når våra kunder på ett hälsosamt sätt. Det är viktigt att öppna Adnan Menderes flygplats. I regionen där vi exporterar måste vi skicka våra produkter till Istanbuls gamla Ataturk flygplats. Det är mycket viktigt att när vi levererar vår last till Adnan Menderes flygplats, går den till tullen därifrån. Om inhemska linjer börjar kommer denna situation att lösas. ”

Turkiska Cargo-kundtjänstschef Mustafa Asım Subaşı sa att den underjordiska operationen är den viktigaste länken i kedjan, och att det termiska filten minimerar deformation i produkter som exporteras till heta länder.Var den första att kommentera

Yorumlar