TÜBİTAK kommer att rekrytera 9 kontinuerliga arbetare

Tubitak kommer kontinuerligt att arbeta för arbetarna
Tubitak kommer kontinuerligt att arbeta för arbetarna

TÜBİTAK rekryterar 9 fast anställda att anställa i Kocaeli. Vissa särskilda villkor krävs för de sökande. Ansökningar måste göras senast den 27 maj 17.00:XNUMX. Ansökningar accepteras inte, förutom för ansökningar som görs via "Jobbansökningssystemet".

ALLMÄNNA VILLKOR SOM SÖKAS I KANDIDATER


a) Att förbjudas från allmänhetens rättigheter.

b) Inte har rätt att delta i intervjun inom ramen för meddelanden numrerade TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 och TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) Inte har sjukdomen eller infektionssjukdom som kan hindra honom från att utföra sin plikt hela tiden.

d) Bortsett från försumliga brott, brott översatt till alternativa sanktioner för kortvarig fängelse och uppskjutna bestämmelser andra än de som anges nedan; Även om de har fängslats i mer än sex månader eller förlåtelse, står de inför missbruk, bedrägeri, mutor, stöld, kvalificerad stöld, bedrägeri, bedrägeri, missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, bedrägeri eller bedrägeri, att inte dömas för brott eller smuggling, felaktig presentation av officiella anbud och affärer, avslöja uppgifternas hemlighet, brott mot statshemligheter. Att inte ha medlemskap, anslutning eller kontakt med strukturen, formationerna eller grupperna inom ramen för dekret lag nr 667 eller de strukturer, formationer eller grupper som beslutas av National Security Council att agera mot statens nationella säkerhet.

e) Kandidaterna måste ha ett genomsnitt för examen betyget minst 4,00 av 2,50. (Vid omvandlingen av betygsbedömningen av de kandidater vars universitetsbetygssystem finns i systemet 100 till systemet med 4 kommer bestämmelsetabellen för betyg i Systemet för 4 i Systemet med 100 att användas).

ANVÄNDNINGSPROCESS

a) För att ansöka om annonsen "www.bilgem.tubitak.gov.t är”Du måste registrera dig i jobbansökningssystemet. (När du skapar ett CV för ansökan måste alla nödvändiga dokument läggas till systemet elektroniskt och en ansökan måste göras genom att välja referenskod). Ansökningar accepteras inte förutom för ansökningar som görs via Jobbansökningssystemet.

b) Ansökningar måste lämnas in senast 27:05 den 2020/17/00.

c) Ansökningar kommer att utvärderas med hjälp av annonsens referenskod. Kandidaterna kommer att kunna ansöka genom att välja referenskod från jobbansökningssystemet. Ansökningar utan att välja en referenskod kommer inte att beaktas.

d) Enligt avsnittet e) i ”Allmänna villkor som ska sökas efter kandidater” kommer 10 gånger antalet personal som rekryteras från högsta poäng att kallas för en intervju. Om det finns andra kandidater med samma poäng som den sista kandidaten, kommer de att bjudas in till en intervju.

e) Kandidaterna kommer att utvärderas enligt deklarationen som de har angett i ansökningssystemet under sina ansökningar och om den angivna informationen är felaktig eller något av följande dokument saknas anses ansökan ogiltig.

  • Aktuellt CV (Ditt CV bör utarbetas med färgfotografier, inklusive turkiskt, turkiskt ID och telefonnummer).
  • Associerad examen eller utgångsintyg.
  • YÖK Alumni Certificate (internetutskrift med e-förvaltning och kontrollkod).
  • Associate's Transcript.
  • Arbetsdokument och försäkringstjänstdokument från kandidater med erfarenhet.
  • Dokument som visar den militära statusen.

Obs: All utveckling och tillkännagivanden om processen finns på webbplatsen för vår institution (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) kommer att tillkännages.

För detaljer om annons KLICKA HÄRVar den första att kommentera

Yorumlar