Orienteringsträning under de förbjudna dagarna på Opera Kumlubel spårvagnslinje

orienteringsträning på opera kumlubel spårvagnslinje under bandagar
orienteringsträning på opera kumlubel spårvagnslinje under bandagar

Büyükşehir kommun, som har gjort en stor investering i stadstrafik, har nått den 75: e Yl-grannskapet via City Hospital och Kumlubel via Operaen och har startat provkörningar på Opera-Kumlubel-linjen. Dessutom under utegångsdagarna utför alla vatman orienteringsträningar på nya linjer.


Efter att rättegången har körts mellan Şehir-sjukhuset och 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız och Otogar-Opera, startade prövningsdrev på Opera-Kumlubel Line. Med uppgift om att provkörningarna är viktiga för att eliminera bristerna i de nya linjerna uppgav tjänstemännen att på dagarna med utegångsförfaranden utsattes alla veteraner för orienteringsträning på de linjer där provkörningen genomfördes.

ESTRAM-tjänstemännen förklarade krisen till en möjlighet att städarbeten fortsätter vid stopp och spårvagnar på förbjudna dagar och varnade medborgarna att använda kollektivtrafik om de inte måste göra det.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar