Online utnämningsperiod mot Kovid-19 i automatisk utvärdering

online utnämningsperiod mot kovid inom auto expertis
online utnämningsperiod mot kovid inom auto expertis

Under denna period då intresset för online-shopping och onlinetransaktioner har ökat på grund av den nya typen av coronavirus (Kovid-19), tjänar autoxpertis, som ofta föredras av dem som vill köpa bilar, via online-möten inom ramen för att bekämpa epidemin.


På grund av epidemin av Kovid-19, som skakade världen och sprider sig till alla länder, ökar intresset för online-shopping och online-transaktioner. Reflektionerna av denna situation ses också i bilindustrin. I denna process sålde vissa företag sina fordon i online-miljön med antalet fordon som kan uttryckas med hundratals, och levererade fordonet till kunden utan att lämna huset. Tack vare förändringar i köpvanor sparar konsumenter tid och har möjlighet att undersöka alla detaljer om fordonets nuvarande skick med expertrapporterna om de fordon de vill köpa.

Medan rapporterna från företag och oberoende expertföretag ger förtroende för konsumenten, hjälper det köparen att eliminera frågetecken om fordonet. Under denna period syftar utvärderingarna också till att bidra till kampen mot Kovid-19 genom att byta till online-utnämningssystemet.

TÜV SÜD E-Expert Assistent General Manager Ozan Ayözger världen som Turkiet och i slutet av dessa svåra dagar, sa att de försökte ge svar på krav på automatisk inspektion, "Innan våra kunder kommer till våra filialer säkert möten ombeds att skicka via vår eller via call center på vår webbplats. På detta sätt kan vi skydda den sunda process som krävs för både våra kunder och anställda genom att säkerställa det sociala avståndet i våra filialer. ”

Ayözger konstaterade att kunderna kan slutföra sina transaktioner utan att vänta i rad i filialerna medan de föredrar lämplig dag, timme, plats och paket med sitt utnämningssystem. Ayözger sa: ”Med det ökande intresset för online-möten, sparar konsumenterna tid och all information om den aktuella statusen för de fordon de vill få. fordonet har möjlighet att undersöka annonssidorna. ” sa.

Ayözger säger att TÜV SÜD D-Expert har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder mot viruset på autokompetenspunkter för både de anställda och kundernas hälsa. Han sa att de har tillämpat dessa åtgärder i detalj både vad gäller kunden och de anställda.

"DET HAR KOMMER TILL FÄLLIGA TID"

Ozan Ayözger gjorde också utvärderingar om effekterna av Kovid-19-epidemin på begagnad bilindustri och uttryckte att den avmattning som upplevdes inom varje sektor också sågs i begagnad bilindustri, sa Ayözger:

”Med minskningen av försäljningen av begagnade fordon har expertisföretag börjat ha svårt. Dessutom har konsumenternas köpvanor förändrats och försäljningen från online-försäljningsplattformar inom begagnad bilsektor har ökat jämfört med föregående år, eftersom försäljningen minskade från perioden före epidemin. ”

"ANDRA HANDEN VILL ÅTERBYDA"

Ozan Ayözger, som också delade sin förutsägelse om när normaliseringsprocessen kommer att starta i sektorn, avslutade enligt följande: ”Med rekommendationerna från den vetenskapliga kommittén och den normaliseringsplan som fastställts av vår regering, började en liten rörelse i både fordons- och utvärderingssektorn. Även om vi inte kan förvänta oss att återgå till perioden före epidemin, tror vi att handeln med begagnade fordon också kommer att återhämta sig tack vare de åtgärder som kommer att vidtas under de kommande två månaderna som en del av den nya normaliseringsprocessen. ”Var den första att kommentera

Yorumlar