När startar tågen?

när startar tågtåg
när startar tågtåg

TCDD Tasimacilik planerar att starta om höghastighetståg (YHT), regionala tåg- och konturtågtjänster, som har avbrutits på grund av koronavirusutbrottet, i juni om inga förändringar görs.


Vissa regler infördes för "övergångsperioden". Därför kommer tåg att transportera passagerare med 50 procents kapacitet. Osmaskade passagerare kommer inte att föras till tåg. Passagerare får biljetter i förväg. Den kommer bara att sitta på den plats de köpte. Han kommer inte att kunna resa i en annan plats. Det finns ingen förändring i biljettpriserna. Tåg kommer att desinficeras.

Här är de nya reglerna som ska tillämpas på tåg

Vissa regler kommer att gälla under "övergångsperioden". Dessa är följande:

  • YHT: er kommer att transportera passagerare med 50 procents kapacitet.
  • Osmaskade passagerare kommer inte att föras till tåg. Passagerare måste komma med sina masker.
  • Passagerare får biljetter i förväg. Den kommer bara att sitta på den plats de köpte. Han kommer inte att kunna resa på en annan plats.
  • Det finns ingen förändring i biljettpriserna.
  • Tåg kommer att desinficeras.

Tåg kommer att ha tomma säten för hälsa bakom vagnarna ”

”Tågen kommer också att arbeta med 50 procents kapacitet. Det kommer att finnas tomma platser för hälsa på baksidan. Ekonomiskt och psykologiskt stöd behövs för att medborgaren ska vänja sig till den nya perioden. Det är nödvändigt att offra för att återfå dem. Enligt forskning kan flygbolaget inte fånga januari-siffrorna ens den här säsongen nästa år. Det finns liknande siffror på tåget. Nationens liv kommer nu att förändras.

Turkiet Railway Karta

När börjar YHT-expeditioner?

Han uppgav att sätena på tågen var ordnade för att justera avståndet mellan sätena i enlighet med de förändrade reglerna för socialt avstånd efter YHT Coranavirus som drivs av TCDD Taşımacık AŞ. Biljettförsäljningen för YHT-flyg, som börjar i mitten av juni, kommer att finnas på internet igen.

Karta över Turkiet snabbtåg1 Kommentar

Yorumlar