Robothjälpare kommer till Mehmetçi!

mehmetcige robothjälpare kommer
mehmetcige robothjälpare kommer

Mellanklassens andra nivå obemannat landfordonsprojektavtal har tecknats mellan ordförandeskapets försvarsindustrins ordförandeskap (SSB) och ASELSAN.


Ordförande för presidentens försvarsindustri. Dr. İsmail Demir: “Robothjälpare kommer till Mehmetçi! Efter prototyperna av obemannade markfordon i lätta och medelklass 1: a nivå undertecknade vi ett kontrakt med Aselsan för medelklass 2: a nivå. Beväpnade obemannade markfordon kommer att levereras till KKK med projektet där Katmerciler också kommer att vara en plattformstillverkare.

projekt; Det handlar om utveckling och massproduktion av obemannade markfordon med upptäckt, övervakning, måldetektering, vapensystem och andra system som behövs, fjärrkontroll, autonom användning och överlägsen mobilitet. ”

Obemannade systems plats inom försvar och säkerhet ökar dag för dag. Speciellt under asymmetriska krigsförhållanden behövs obemannade system som kan arbeta på land, hav eller i luften och bestämma själva för att utföra aktiviteter som rekognoseringsövervakning-intelligens, försvar, logistiskt stöd och liknande snabbt och effektivt och utan förlust av personal.

ASELSAN kommer att användas i stor utsträckning på framtidens slagfält;

  • Det kan fjärrstyras,
  • Kan besluta och genomföra av sig själv,
  • Det kan fungera under alla förhållanden och har olika dimensioner.

Fortsätter arbetet med utveckling och produktion av obemannade system.

I linje med detta syfte har konceptplattformar utvecklats för att samla kunskap och erfarenhet om autonomi, beväpning av obemannade system, samordning av flera obemannade system och deras integration i kommando- och kontrollsystem, som utgör kritiska byggstenar inom detta område. ASELSAN introducerade sitt första obemannade markfordon, İZCİ, och GEZGİN på IDEF 14 International Defense Fair som hölls för 2007 år sedan. ASELSAN har genom åren förbättrat sin tekniska infrastruktur inom obemannade system och utvecklat partnerskap med inhemska / utländska plattformstillverkare.

ASELSAN har tagit med nationella och högteknologiska liknande produkter för att tillgodose behoven hos TSK inom området för obemannade system. I inventeringen av våra säkerhetsstyrkor har ASELSAN-produkter obemannade flyg-, sjö- och landfordon (Bomb Destruction Robots) arbetat i många år.Var den första att kommentera

Yorumlar