Försiktighetsåtgärder vid Kovid-19 vid järnvägspassagerare!

koronavirusåtgärder vidtagna i tåg
koronavirusåtgärder vidtagna i tåg

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu avgav ett uttalande till media i Lapseki, där han gick för ceremonin för att placera det sista blocket i ståltornen i Çanakkale Bosphorus Bridge.


Karaismailoğlu beskrev sitt ministeriets projekt för den nya perioden: "Vi har slutfört motorvägsinfrastrukturen i landet. Flygbolagsinfrastrukturen var också färdigställd. Vi har också en järnvägsbrist. Vi kommer att fokusera på järnvägar under den kommande perioden. Vi har ett nätverk på 12 tusen kilometer nu. När vi ökar de tusen 200 km höghastighetstågnätet till 5 500 kilometer kommer ett skelett att bildas med 17 tusen kilometer nätverk. Då kommer vi särskilt att lägga fiskbenslinjerna i industriområdena och kombinera ekonomisk kraft med godstransport. ”

“Nationaliseringsgenombrott i signalering i höghastighetsbanor och inre stadslinjer”

Karaismailoğlu påpekade att det finns ett språng i nationaliseringen i både höghastighetsjärnvägen och urbana linjer i signaliseringen och uppgav att nationens liv kommer att förändras efter koronavirusepidemin, och att de är redo som ett ministerium och sade försiktighetsåtgärderna i tåget:

"Det kommer att finnas tomma säten för hälsa bakom vagnarna i tåg"

”Tågen kommer också att arbeta med 50 procents kapacitet. Det kommer att finnas tomma platser för hälsa på baksidan. Ekonomiskt och psykologiskt stöd behövs för att medborgaren ska vänja sig till den nya perioden. Det är nödvändigt att offra för att återfå dem. Enligt forskningen kan vi inte fånga januari-siffrorna i flygbolaget även den här säsongen nästa år. Det finns liknande siffror på tåget. Nationens liv kommer nu att förändras. Jag hoppas att han kommer över så snart som möjligt. ”

Karaismailoğlu gav information om att byggplatserna omorganiserades under epidemin, ”Mycket hälsosamma och isolerade miljöer skapades. Grundläggande infrastrukturinvesteringar och strategiska investeringar fortsätter. Det ger också ett stort plus för ekonomin. När vi betalar, går det ner till livsmedelsbutiken i regionen där det arbetet utförs. ”Var den första att kommentera

Yorumlar