KIPTAS Silivri 3: e etappsritning

kiptas silivri scenritning gjordes
kiptas silivri scenritning gjordes

I sitt tal vid KIPT Silivri 3rd Kura Lottery Ceremony ringde İBB: s president Ekrem İmamoğlu följande uppmaning till General Manager Ali Kurt: ”Du kommer att leverera några av de hus vi ritar. Vi, våra landsmän därifrån och deras släktingar, med beaktande av minimilönegränsen i Turkiet kunde inte ens drömma om våra människor med inkomst på ett minimum, ett projektkoncept kan ta hem med inkomst, säger jag Silivri 4-projektet. Låt oss dra massor idag och låta evangeliet överlämnas till deras familjer. Nästa vecka; Låt oss mata våra människor, vårt samhälle med hopp om att "Även under dessa förhållanden kan möjligheter uppnås". Detta är vårt ansvar. Förhoppningsvis kommer vi att ge denna goda nyhet till vår Istanbul nästa vecka genom KIPTAS. ”


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) President Ekrem Imamoglu deltog i KIPTAS Silivri tredje lotteriets ceremoni. İBBoğlu Generalsekreterare İBB Yavuz Erkut, İBB President Rådgivare och SözcüSü Murat Ongun, KİPTAŞs ordförande Ertan Yıldız och KİPTAŞs generaldirektör Ali Kurt åtföljdes. Kurt höll stadens tal före ceremonin.

KURT: "ANVÄNDNING MED LICENSFÖRSLAG FRÅN ELLER ANDRA"
Han betonade att de har gjort betydande framsteg på kort tid och Silivri 3rd Stage sociala bostadsprojekt är ett av dem. Kurt delade informationen om projektet och sa:

”Vårt projekt, som består av 1513 bostäder, 7 kommersiella enheter, 300 moské med 1 personer, 26 klassrum, 4 grund- och gymnasieskolor och 1 hälsocenter, genomfördes med 3 entreprenörsföretag i tre etapper. I augusti 3 framsteg två av våra etapper runt 2019-2 procent, medan en av våra etapper låg bakom affärsplanen med 70 procent. Som ett team förde vi detta steg till samma nivå som våra andra steg med den affärsmodell vi utvecklade inom ramen för lagen. När vi först diskuterade projektet insåg vi att projektets licens och genomförande skiljer sig från varandra. Zonplaner avbröts också. Vi startade processen med att utarbeta utvecklingsplaner snarast. Efter att ha garanterat godkännandet av planerna från IMM, fick vi ändringen av revisionslicensen i enlighet med vårt nuvarande projekt och slutförde våra golvglätttransaktioner från och med jul. ”

KURT: "APRIL-MAJ HANDLAR I 2 MÅNADER"
Kurt uttryckte att de planerar att skjuta på Eurasia Show Center i Yenikapı för två månader sedan, och sade Kurt att de inte kunde uppfylla dessa förfrågningar på grund av pandemin. Kurt sa att de gick till arrangemanget för mottagarna som skulle ha svårt i den här processen. ”Vi skjutit upp betalningarna från april till maj i två månader. Under vår delårsperiod i maj gjorde vi en överenskommelse som skulle betalas i fyra lika stora utbetalningar. Vårt mål med denna applikation var att underlätta bördan för våra medborgare som betalar både hyra och avbetalningar. Vi är stolta över att vara den första företagsstrukturen som också i denna ansökningsprocess utbrott i Turkiet, "sade han.

İMAMOĞLU: “VI GÖR PROJEKTET UTAN KONFLIKT”
İBBoğlu President İmamoğlu sade: ”I en så svår period och i en orolig miljö har alla KIPTAS visat sin noggrannhet att förbereda ett projekt som hade vissa problem tidigare, att göra det till rättighetshavare på det mest kvalificerade sättet och hålla sin kvalitet på högsta nivå. Jag tackar uppriktigt de anställda, General Manager, styrelsens ordförande, alla chefer och naturligtvis alla arbetare på området. När jag besökte fältet såg jag med ögonen att både en arbetsmiljö som var lämplig för pandemiprocessen tillhandahölls och att kvaliteten på den produktion som önskades av mottagarna avslöjades. Jag var glad ".

İmamoğlu sade att han har följt projektet från början. ”Några av våra människors önskemål och krav står också på min dagordning. Det är en värdefull punkt när det gäller dess plats. Det har en identitet att leva en annan process i Silivri. Det är något att störa människor. I broschyrer eller mock-ups finns det ett grönt fält bredvid, det har en process framför oss som inte har gjorts alls, men inte har startat alls. Det finns ett rekreationsområde här, det är IMM: s skyldighet och ansvar att berika platsen och berika den med formen av en utmärkt Istanbul-park. ”

”VI HAR ANSVAR FÖR ATT LÄGGA ASTETISK KÄLLNING TILL STADEN”
Med betoning av att KİPTAŞs huvudfilosofi är att producera sociala bostäder, betonade İmamoğlu att lägga till en känsla av estetik till stadens utveckling är ett av de viktigaste målen. İmamoğlu påpekade att det är absolut nödvändigt att statliga institutioner har en sådan prioritering och ansvar. Det har ett sådant uppdrag. I ett annat uppdrag, emellertid, begreppet sociala bostäder, människor möjlighet att få bostäder på inkomst till sina hemförhållanden i Turkiet en ekonomisk föreskrift också om förmågan att ge honom, avbetalning, så kunde bara drömma om folket och ge en bostad förvärv miljö kan förverkliga hans dröm har tvingat. Dessa principer är viktiga för KIPTAS-filosofin. Självklart är processen att skapa modellmodeller relaterade till urban transformation en annan dimension. "Det måste ha förmågan att producera ett ekonomiskt balanserat projekt och förmågan att producera projekt som kan bidra till stadens omvandling och stadsförnyelse i Istanbul i verklig mening."

“VI SKAPAR NYA MÖJLIGHETER”
İmamoğlu noterade att hela världen kommer att gå in i ett hälso-, socialt liv och ekonomiskt orolig process på grund av den pandemiska processen och betonade att de agerar med en anda av mobilisering i denna mening. İmamoğlu påpekade att dessa dagar kan övervinnas genom att skapa en miljö med solidaritet, försoning och förtroende och fortsatte enligt följande:

”Denna process kommer att avslutas, livet kommer att fortsätta. Men institutioner som oss har skyldigheten att vårda människors hopp med rätt jobb. Trots dessa svårigheter, vår förmåga att producera jobb; Trots dessa svårigheter att skapa jobb; Trots dessa svårigheter har vi en skyldighet att visa förmågan att maximera våra medarbetares komfort. Trots alla dessa svårigheter kommer vi att fortsätta på vårt sätt genom att förbättra våra medarbetares förhållanden. Vi kommer att skapa nya jobbmöjligheter och vi kommer att vara hoppet för vissa sektorer med de banbrytande stegen vi kommer att lägga fram. ”

"FERIE HAR TRANSPORTERAT TILL FAMILIEN"
Efter dessa ord avslutade İmamoğlu sitt tal genom att ringa följande samtal till Kurt, chef för KIPTAS:
”Du kommer att leverera några av de bostäder vi drar i juni. Vi, våra landsmän därifrån och deras släktingar, med beaktande av minimilönegränsen i Turkiet kunde inte ens drömma om våra människor med inkomst på ett minimum, ett projektkoncept kan ta hem med inkomst, säger jag Silivri 4-projektet. Idag kämpar vi med både moraliska och ekonomiska moraliteter i dag; Låt oss lyckas vara förhoppningar för människor genom att producera rätt sätt, rätt metod, producera rätt modell, producera kvalitet och kvalificerat arbete. Låt oss dra massor idag, låt oss leverera de goda nyheterna om Eid till deras familjer. Låt oss mata våra människor, vårt samhälle, i hopp om "Det är möjligt att få möjligheter även under dessa förhållanden" nästa vecka. Detta är vårt ansvar. Förhoppningsvis kommer vi att ge denna goda nyhet till vår Istanbul nästa vecka genom KIPTAS. Våra vänner kommer att förbereda sig för detta. ”

I närvaro av anförandena i den 23: e notarius av Bakırköy inleddes ett lotteri. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz och Kurt har bestämt förnamnen och lägenheterna som de har vunnit i Silivri 3rd Stage Project med sitt drag.Var den första att kommentera

Yorumlar