Karsan Bozankaya Köper bilens elbuss

karsan bozankaya köper elbilar för fordon
karsan bozankaya köper elbilar för fordon

Karsan, för att öka effektiviteten på marknaden för elbussar, Bozankaya Utvecklad av fordons- och elbussar som har alla rättigheter som anges i ett separat varumärkesrätt i Turkiet och som inte är registrerade på den internationella marknaden och köpt alla immateriella och industriella rättigheter.


Inhemsk tillverkare av kommersiella fordon Karsan, Bozankaya Han meddelade att han har tecknat ett avtal om överföring av teknik och överföring av immateriella och industriella äganderätt till fordon.

Med avtalet i fråga Bozankaya den elektriska bussen som utvecklats av Automotive-varumärkesrättigheterna i separat Turkiet och var registrerad på den internationella marknaden med och utan immateriella och industriella äganderättigheter Karsan. Det anges att beslutet togs att öka Karsans effektivitet på marknaden för elbussar.

I uttalandet till företaget Public Disclosure Platform (KAP), ”För att öka dess effektivitet på marknaden för elbussar, i det särskilda tillkännagivandet av den 20 maj 2020; Bozankaya Automobile Machinery Manufacturing Import and Export Inc. (Bozankaya Automotive) har utvecklats och har alla rättigheter 10,5 m., 12 m., 18 m. och 25 m. Traction Unit and High Voltage (HV) relaterade till alla immateriella och industriella äganderättigheter, kunskap och teknik, inklusive dotterbolagsinvesteringar, registrerade och icke-inhemska och utomlands, under förutsättning att elbussernas varumärkesrättigheter är separata. förutom vissa delar) För att överföra alla investeringar relaterade till bussar till oss Bozankaya Han tillkännagav att han hade beslutat att underteckna ett avtal om överföring av bilteknologi och överföring av immateriella och industriella äganderättigheter och att ansöka till konkurrensmyndigheten om att få tillstånd för sådana överföringsoperationer.

Bozankaya Vårt företag har ansökt om konkurrensmyndigheten med begäran om ett överföringsavtal inom ramen för tekniköverföring och överföring av immateriella och industriella äganderätt som tecknats med Automotive, och utvecklingen kommer att delas med allmänheten och våra investerare. ” Uttalandet sade.


Var den första att kommentera

Yorumlar