Hur får man resetillstånd? skärm för certifikat för resetillstånd för e-regering

Hur får man ett resetillstånd dokument?
Hur får man ett resetillstånd dokument?

Hur får man resetillstånd? skärm för resetillstånd för e-förvaltning: Vad behöver du för att få resetillstånd? Vem kan få resetillståndet?


President Recep Tayyip Erdogan avgav uttalandet ”Intercity-resor är föremål för tillstånd från governorships” angående intercity-resetillstånd. Enligt cirkulären på inrikesministeriets webbplats; Interresebussresor kommer inte att vara möjliga förutom medborgare som har de villkor som styrelseskapen anser vara lämpliga. Medborgare som har dött i första grads släktingar eller har en allvarlig sjukdom och medborgare som inte har någon plats att stanna, särskilt under de senaste femton dagarna, kan ansöka till styrelseskapen eller distriktsstyresbolagen för att få ett resetillstånd.

Dessutom kommer de som intygar sitt engagemang i produktions- och leveransprocesserna från de berörda professionella kamrarna och de som är högre offentliga tjänstemän och leverantörer av offentliga tjänster inte att ha resebegränsningar.

Hur ansöker jag om att resa tillåtet certifikat?

Medborgare som är skyldiga att resa mellan städer kommer att ansöka till Travel Permit Board, som kommer att inrättas under samordning av guvernörer och distriktsguvernörer, och begära ett resedokument. För dem vars begäran bedöms vara lämplig, kommer styrelsens tillståndsdokument för buss för resor att utfärda, inklusive resväg och längd. Planering av bussekspeditionen kommer att göras av resetillståndet och berörda personer informeras.

Resetillståndet kommer att lista listan över medborgare som kommer att resa med buss, deras telefoner och passagerarlistorna, vars adresser anges i deras destination, till styrelseskapet i staden som ska besöks. De bussar som får resa kan bara stanna vid provinsiella bussterminaler på resvägarna och de kan ta de passagerare som får resa av regeringarna i provinserna där de stannar om det skulle vara ett gap i deras kapacitet. Bussföretagens pendeltrafik kommer att förbjudas.

VEM KAN FÅR RESEPERMIT?

 • Inrikesministeriet skickade en ytterligare cirkulär till guvernörerna, med undantag för fordonsinträdesbegränsningar. I cirkuläret, som inkluderade undantag för ansökan, listas personer som kan få en resetillstånd enligt följande:
 • De som släpps ut från sjukhuset där de behandlas och vill återvända till sin bostad, som hänvisas av en läkarrapport eller som har fått en läkarbesök och kontroll.
 • De som kommer att resa för att delta i begravningen av sig själv eller sin fru, första grads släktingar som gått bort eller hans bror.
 • De som kommer att följa begravningsöverföringen, förutsatt att de inte överstiger fyra personer, förutom de vars dödsorsak är coronavirus.
 • De som vill slutföra sin militärtjänst och återvända till sina bosättningar.
 • De som är inbjudna till privata eller offentliga dagliga kontrakt.
 • De som släpps från straffinstitutioner
 • Efter att ha kommit från utlandet, den 14-dagars karantän- och övervakningsperioden i sovsalarna som tillhör kredit- och vandrarheminstitutionen där de placerades.
 • Tillståndet är begränsat till antalet passagerare i privata fordon.

ETT RESEPERMITETSCERTIFIKAT FÅR TILLGÅNG TILL E-REGERING?

Presidential Digital Transformation Office har meddelat att resetillståndet kan fås från e-regeringen från och med nu. I ett uttalande på sitt Twitter-konto, "Våra medborgare som kommer att resa inom ramen för åtgärder för coronavirus är inte längre skyldiga att gå till distriktsstyresbolag. Ansökningar om resetillstånd finns på e-Government-portalen.

Ansökningsprocess

 1. Ansök via e-Government Gateway.

  KLICKA HÄR FÖR ATT FÅR RESEPERMITEDOKUMENT

 2. Din ansökan kommer att vidarebefordras till Travel Permit Board och utvärderas av styrelsen.
 3. Efter utvärderingen gjord av resetillståndskommittén kommer de sökande att meddelas via SMS som "Din ansökan har accepterats" eller din ansökan har avvisats.
 4. Medborgare vars ansökan accepteras kommer att accepteras på de ansökningsdiskar som skapas på bussterminalerna eller flygplatserna, efter att de har verifierats med deras TR ID-nummer.

RESEPERMIT CERTIFIKAT EXEMPEL

exempel på resetillståndVar den första att kommentera

Yorumlar