Globala förluster i luftfart $ 314 miljarder

global skada i flyg miljarder dollar
global skada i flyg miljarder dollar

KPMG Turkiet skulle utvärdera effekterna av koronavirusutbrottet i logistiksektorn. Över hela världen inom luft-, land- och sjötrafik, vilket indikerar att stoppet och persontransporten Transportsektorledare för KPMG Turkiet låste Föreslå Yavuz, sa att den största inkomstförlusten som flygbolaget upplever. Öner, "IATA förutspår den globala förlusten för flygbolag från Covid-19 till 314 miljarder dollar," sade han.


KPMG undersökte effekten av logistikbranschen Covidien-19 i Turkiet, han har gjort en bedömning om perioden efter utbrottet. Transportsektorledare, KPMG Turkiet Yavuz Öner, "en av de främsta orsakerna till utbrottet av den globala makroekonomiska kollaps Covidien-19 tog rätt väg, var försämringen av det globala leverantörskedjanätverket. "Upphörandet av verksamheten i Kina, som betraktas som världens råvarufabrik, startade från den globala handelsvolymen och påverkade kapillärerna i nästan varje ekonomi."

Öner uttalade att många länder runt om i världen har slagit det starkaste slaget med avstängning av väg-, luft- och sjöpassagerartrafik och sa:

”Nästan nollställning av flygningarna träffade branschen. Inkomstförlusten är för stor för att företag ska kunna överleva utan statligt stöd. International Air Transport Association (IATA) förutspår flygbolagens förluster från Covid-19-pandemin till 314 miljarder dollar globalt. Enligt IATA: s undersökning i april 2020, förutser 86 procent av branschrepresentanterna inte återhämtning före 6 månader. Förlängningen av denna process innebär dessutom att bördan för flygbolagen blir ännu tyngre. Detta är det främsta skälet till att amerikanska flygbolag har uttryckt SOS-begäranden om statligt stöd. ”

föreslå; "Aprildata DHMİ Turkiets flyg minskade med 4 procent under de första fyra månaderna. Sammantaget rapporterades 32 procent minskning av passagerare. Turkiet i samband med att bekämpa epidemin från Sabiha Gokcen flygplats för användning under en tillfällig period har stoppats och ett begränsat antal inrikesflyg som erinrar om att endast TY godkände, "i detta fall betyder en stor utmaning för andra flygbolag," sade han.

Hårt år till sjöss

Covidien-19: s konsekvensanalys enligt KPMG Turkiet stod inför en liknande belastning som sjöfarten. Baltic Dry Cargo Index, som är en mycket viktig indikator för världshandeln, noterade den lägsta nivån under de senaste fyra åren i mars i år då COVID-19 bromsade efterfrågan på torrlasttransport. Från och med april återhämtade sig indexet något med återupptagandet av vissa företag, men det uppnådde inte någon betydande återhämtning. Öner, ”Moody's, ett internationellt kreditvärderingsinstitut, har förändrat utsikterna för den globala sjöfartsindustrin under de kommande 19-12 månaderna på grund av Covid-18 från stabil till negativ. Efterfrågan, som visar en allvarlig minskning för container och torr last parallellt med försvagad produktion och handelsaktiviteter, kommer att minska vinsten för globala rederier 2020 innan ränta, avskrivningar och skatt. ”

Period efter kovid

Öner kommenterade efter den globala karantänen enligt följande: ”Idag har spelets namn förändrats som” skydd av leveranskedjan ”för företag som verkar inom både tillverknings- och tjänstesektorer. Alla, från detaljhandelsföretag till biltillverkare, som vänder sig till försäljning online, granskar sina leveranskedjor för att undvika driftsstörningar. Företag som vet vilken ring som bryts eller hotas i leveranskedjan minimerar snabbt de skador de kommer att drabbas av, och de som inte vidtar åtgärder står inför enorma kostnader.

Efter att viruset har kontrollerats och livet återgår till det normala kommer vi att fortsätta att utöva många av de metoder som vi har lärt oss och anpassat i denna process. Oavsett vilka varor eller tjänster vi får kommer huvudpoängen i vår tillfredsställelse att vara aktiviteten i leveranskedjan. Därför är sektorens utmaningar idag de områden där de viktigaste investeringarna för framtiden bör göras. Oavsett hur tillverkning och konsumentköpbeteende förändras, kommer logistikprocessen bakom detta att vara nyckeln till företagens framtid. ”Var den första att kommentera

Yorumlar