Gebze Darıca Metro är avsedd att öppna i september 2023

gebze syftar också till att öppna tunnelbanan i september
gebze syftar också till att öppna tunnelbanan i september

Kommunerna i Marmara och Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın undersökte byggnadsarbetena för Gebze-Darıca tunnelbanelinje, som överfördes till ministeriet för transport och infrastruktur, 52 meter under marken. Tunnelarbeten i tunnelbaneprojektet, vars grundläggning lades av Kocaeli Metropolitan Municipality och senare överfördes till ministeriet för transport och infrastruktur med initiativ från borgmästare Büyükakın, fortsätter på ett feberande sätt. Borgmästare Büyükakın, som uttalade sig 52 meter under marken genom att gå ner i tunnlarna i regionen som kommer att fungera som Gebze Central Station, sa: ”Det här är ett underbart verk. Det finns ett team som fortsätter att arbeta dag och natt. Strukturerna som ligger på tunneln vid denna station kommer att vara färdiga i slutet av juni. ”

"Vi fick möjligheten att gå mycket snabbare"


Gebze-borgmästaren Zinnur Büyükgöz, AK-partiets distriktspresident İrfan Ayar, Metropolitan kommuns vice generalsekreterare Mustafa Altay och det tekniska teamet i entreprenörsföretaget, som tog upp byggandet av projektet, var också närvarande i undersökningen. "Byggandet av tunnelarbetena fortsätter," sade han. "Vårt entreprenadföretag fortsätter att arbeta snabbt. Jag vill tacka alla som har bidragit. Jag vill tacka vår största Recep Tayyip Erdoğan. Med deras stöd har vi kunnat driva detta projekt så snabbt. När transportministeriet laddade projektet hade vi möjlighet att gå mycket snabbare. På detta sätt kommer vi att ha slutfört vårt Metro-projekt inom denna period. ”

"Det finns en mycket vacker bild som vi är stolta över"

Metropolitan Mayor of Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Som också förmedlade informationen om att OSB-Gebze-Darıca Metro Line kommer att vara 15.4 km lång och bestå av 11 stationer. Dr Tahir Büyükakın sa: ”Det är nu ner till 52 meter. Tunnel- och stationsstrukturer byggs. Här är en extremt vacker bild som vi är stolta och glada. Grävningarna fortsätter i ytterligare tre strukturer med mycket snabbt arbete. Med tillåtelse från Allah kommer detta projekt att slutföras vid planerad tid. Vi tackar vår ordförande än en gång. Med uppdrag av vårt transportministerium, med tillåtelse från Allah, kommer vi att ha öppnat vårt tunnelbaneprojekt för våra medborgare som bor i denna region under denna period. ”

"VI PLANERAR AVSLUTNING AV METROPROJEKTET I SEPTEMBER 2023"

"Även om detta projekt ses som ett arbete som består av en transport- och kollektivtrafiklinje mellan Darica Gebze och den organiserade industriområdet, är det i huvudsak ett enormt infrastrukturarbete som förbinder två metropoler," sade president Büyükakın. Vi är anslutna till hela infrastrukturen för järnvägssystem i Istanbul. ” Han sa att det upphandlande företaget arbetar mycket noggrant och sa borgmästare Büyükakın: ”Jag vill tacka alla våra vänner som arbetar dag och natt på den här platsen och till generaldirektoratet för investeringar i vårt transport- och infrastrukturministerium. Jag vill tacka våra människor som bor i Gebze för deras tålamod och förståelse. Förhoppningsvis, om det inte finns något bakslag, planerar vi att avsluta vårt metroprojekt i september 2023 enligt det planerade arbetsschemat. På grund av koronaviruset, naturligtvis, genom att ta hand om det sociala avståndet, vidta nödvändiga åtgärder för arbetsmiljö, fortsätter arbetet. ”

”FORTSÄTTER VÅRT MINISTRYS INNEHÅLLER PÅ DENNA ÄMNE”

Borgmästare Büyükakın betonade ännu en gång "Förhoppningsvis kommer detta att tas i bruk av vår Gebze i september 2023" och än en gång till en fråga om transporten av denna linje till Sabiha Gökçen flygplats, "Kocaeli hade tidigare ett protokoll med Istanbul Metropolitan Municipality. De skulle ta Sabiha Gökçen till tunnelbanan. Vi skulle också skapa en Sabiha Gökçen-linje härifrån. Vårt transportministerium fortsätter sina förhandlingar i denna fråga. För det är ett annat tunnelbanearbete. Vi har också en studie för tunnelbanelinjen som förbinder våra Derince, Izmit och Kartepe distrikt mellan Cengiz Topel Airport och vårt Körfez-distrikt. ”Var den första att kommentera

Yorumlar