EGO tar med Ankarakart-applikationer online

egokortöverföringsprogram online
egokortöverföringsprogram online

EGO, som lägger till en ny till de innovationer som gjorts för att stanna hemma och ge social isolering för medborgarna, under epidemin av coronavirus (Covid-19), tog Ankarakart-applikationerna online.


Med den nya ansökan av Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate kommer medborgarna inte längre att behöva gå till kassan för att köpa Ankarakart. Medborgare i Ankara sade, “www.ankarakart.com.t är”Efter att ha registrerat sig på webbplatsen kommer moderkorten att vara förberedda med den applikation de kommer att göra i fyra enkla steg och kommer att levereras via lastföretaget. De som vill få sitt kort för hand, efter att ha slutfört alla sina transaktioner online, kan boka tid och få sina kort från ansökningspunkterna.

Studenter, lärare och medborgare över 65 år kommer att dra nytta av ansökan, vilket underlättar liv för Ankara-invånare och förhindrar ansamling på ansökningspunkterna. I framtiden kommer alla Ankara-invånare att kunna använda den här applikationen för kortköp.Var den första att kommentera

Yorumlar