Somalia är den första adressen till den nationella andningsapparaten utomlands

den första adressen till den nationella respiratorn utomlands var somalia
den första adressen till den nationella respiratorn utomlands var somalia

Under samordning av ministeriet för industri och teknik, i samarbete med hälsoministeriet, började det skickas till länderna, som utvecklades av Baykar, Biosys, Arçelik och Aselsan, och som fick full poäng från läkare efter framgångsrika tester.


Somalia var den första adressen till andningsapparaten som utvecklats med nationella anläggningar utomlands. Turkiet koronavirüsl en ny typ (Covidien-19) skickade medicinska förnödenheter till Somalia där flera lokalbefolkningen, inklusive intensiv apparater vård andnings att slåss. Materialet som beretts enligt instruktion från president Recep Tayyip Erdoğan nådde Somalia. Premiärminister Recep Tayyip Erdogan skickade Turkiet om stöd till Somalia, "andas enheter vi har utvecklat med National tekniskt genombrott kommer att andas våra somaliska syskon." finns i beskrivningen. Mustafa Varank, industri- och teknikminister, uttryckte att svåra tider lär vår nation att lita på, och sa: ”Vi bevittnar framgångarna för den nationella teknologirörelsen som vi inledde under ledning av vår president. Turkiet kommer att andas våra somaliska bröder och systrar ", sade han.

DEN FÖRSTA ADRESSEN ÄR SOMALI UTOM

Turkiet, en ny typ av coronavirus (Covidien-19) har sänt medicinska förnödenheter till Somalia, där andningsapparaten för att bekämpa epidemin bland infödda intensivvård. Således var det första utländska landet där den inhemska andningsskyddspiratorn, som startade massproduktion på 14 dagar under samordning av ministeriet för industri och teknik, skickades, var Somalia, där man fick veta att det inte fanns några andningsskydd.

LASTAD FÖR TRANSPORTFlygplan

Enligt instruktioner från president Recep Tayyip Erdoğan laddades materialen som bereddes av ministeriet för nationellt försvar, hälsa, industri och teknik på A 400M-flygplanet på Etimesgut militära flygplats.

MEVLANA'S LYRICS är placerade

På planet fanns det 5 förebyggande hälsoutrustning som diagnostikpaket, overaller och mask från den lokala andningsskyddet, som tillverkades i det första steget, 10 tusen. Presidentens vimpel på Turkiet och den turkiska sidan av Somalia och somaliska flagga samt Mevlana "Det finns hopp bortom förtvivlan trevligt. Det finns många solar bakom mörkret. ” Flygplanet tog fart efter att hjälpmaterialet citerades.

"CIVILISATION ÄR INTE MÖJLIG, DET ÄR EN VİCDAN-UTGÅNG

President Erdoğan sade i sitt inlägg på sitt Twitter-konto: ”Andningsapparaterna vi har utvecklat med National Technology Move kommer att andas in våra bröder i Somalia. Civilisation är inte en fråga, det handlar om samvete. Våra nationers möjligheter och samvete är hos de undertryckta och behövande. Aziz Millim, det finns ett planträd som kallas medkänsla i ditt hjärta. ” använda uttryck.

"VI bevittnar resultat"

Industri- och teknikminister Mustafa Varank delade på sitt Twitter-konto: ”Hårda tider lärde vår nation att lita och inspirerade honom. Vi bevittnar resultaten av National Technology Move, som vi startade under ledning av vår president. Turkiet kommer att andas våra somaliska syskon. " sade han.

“HOPE OF THE PREGNANT”

Baykar Technical Defense Manager, Selcuk Bayraktar, från sitt sociala mediekonto, sa: ”Vi skickar vår inhemska andningsutrustning utvecklad av turkiska ingenjörer till Somalia, ett systerland utan enheter. National Technology Move är inte bara dessa länder. "Hoppet på de behövande för de undertryckta över hela världen."

HUR VAR PRODUKTIONSFasen?

Under samordning av ministeriet för industri och teknik, under ledning av president Erdoğan, agerade turkiska ingenjörer som arbetade under Biosys, Baykar, Arçelik och Aselsan, som arbetade i samarbete med hälsoministeriet, med uppoffring genom att agera medvetenheten om den nationella kampprocessen. Så länge laget samlades för produktionen av enheten "för att tjäna pengar" titta, det diffucult på importeras från utlandet, även vid två gånger det pris som skall beaktas analyseras osända varor till Turkiet hade vernacularization under en kort period av 2-3 dagar.

THE FEDERAL STORY

I en intervju förra månaden förklarade minister Varank tillverkningsprocessen för enheten enligt följande:

"Viruset innan han kom till Turkiet premiärminister Recep Tayyip Erdogan instruktioner försökte agera tillsammans med hälsoministeriet. Jag läser rapporterna från våra ingenjörers tekniska arbete varje dag. Turkiska ingenjörer agerade i projektet med medvetandet om National Struggle-processen. Var och en av dem arbetade hängiven genom att lägga till sina nätter till dagen. Jag har följt upp att de produkter som är svåra att importera från utlandet, eller till och med försökt att köpa till dubbelt priset, inte är lokaliserade på kort tid som 2-3 dagar. Detta är något som kan offras.

"VI SÄGDE VI KAN producera"

Vårt ministerium hade ett entreprenörsföretag som kom med ett brett utbud av stöd, kallade Biosys. Vi har fastställt att detta företag producerar andningsutrustning för intensivvård. Pilot nivå som alla 12 enheter tillverkas i Turkiet och har satt som används i vissa sjukhus. Vi gjorde en planering med våra vänner och sa: "Vi kan tillverka dessa enheter i vårt land." Så vi åkte.

“LINJEN HAR FÖRSTÄLLT”

Här hade särskilt Selçuk Bayraktar från Baykar stort stöd. Vi omfamnade detta jobb och vi gjorde ingenjörsarbete för massproduktion av enheten. Under tiden kontaktade vi Arçelik, en av de väletablerade industriorganisationerna i vårt land. De gick också med på att vara med i detta arbete. För snabb och massproduktion av detta upprättades en linje från grunden och enheter startade att produceras på denna linje.

Han gav sina signaler

Vi tillverkade också dessa enheter för mänskligheten. Om vår ordförande ser det lämpligt kan denna enhet också exporteras. Eftersom vi tror att vi producerar ett verktyg i världsklass.Var den första att kommentera

Yorumlar