Öppnande av Mecidiyeköy Mahmutbey tunnelbanelinje efterskjuten

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey gjorde undersökningar på tunnelbanelinjen
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey gjorde undersökningar på tunnelbanelinjen

İBB President Ekrem İmamoğlu gjorde undersökningar vid Mecidiyeköy-Mahmutbey tunnelbanelinje Nurtepe Station. İmamoğlu sade att de planerar att sätta igång linjen i drift den 19 maj, men pandemiprocessen tillåter inte detta. ”En överenskommelse nåddes med ett utländskt företag om linjens signalsystem. Tyvärr hanteras de anställda i detta företag, som gör jobbet här, mestadels från spanska centrum och från ett centrum i Spanien. Tyvärr, med Covid-processen har de inte kunnat utföra denna tjänst från och med 3 mars ”. När han konstaterade att det finns andra byggplatser där processen har upplevt sådana störningar, sa İmamoğlu: ”Vi är ledsna för detta fel, men det är inte en lösning. Vi kommer att lösa det snabbt. ”


Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), gjorde inspektioner vid Nurtepe-stationen i tunnelbanelinjen Mecidiyeköy-Mahmutbey under uppbyggnad. Medborgare som fick informationen om att Imamoglu skulle komma till stationen gjorde kärlekshower till IMM-presidenten från balkongerna. Som svar på medborgarnas applåder gick Imamoglu ner på vändgolvet. Teknisk information om arbetena på linjen gavs İmamoğlu av Pelin Alpkökin, chef för IMM Rail Systems Department. Alpkökin, din linje, Beşiktaş och Kabataş Han delade informationen om att de arkeologiska verken på stationerna fortsatte med İmamoğlu.

“I FALL AV STATIONER I STATIONER”

Efter att ha utvärderat Alpkökins presentation sa İmamoğlu: ”Det finns ett utländskt företag som är underleverantör här. Signaleringssystemet har avtalats med det företaget. Tyvärr hanteras de anställda i detta företag, som gör jobbet här, mestadels från spanska centrum och från ett centrum i Spanien. Tyvärr, med Covid-processen, kunde de inte tillhandahålla denna tjänst från och med 3 mars. De var tvungna att lämna denna arbetsplats och återvända till sitt land. Under nästan 2,5 månader kan vi inte få den här tjänsten. Det finns några lokala anställda som gör denna tjänst här, enligt entreprenörens företag. Men detta är naturligtvis en mycket otillräcklig studie. Som ni ser nu är stationerna helt över. I en sådan miljö är den enda bristen signalering. Den tekniska delen är mycket viktig i sådana frågor. Med andra ord är det inte möjligt att öppna här utan dessa tester och förfaranden. Vi väntar på honom just nu; kommunikationen fortsätter. Både entreprenörsfirman och vi fortsätter kommunikationen för att ta den så snart som möjligt. Vi är i stor ansträngning. Eftersom det inte finns något tydligt svar, bör cirka 80 dagar, 90 dagars testning tillbringas här när det gäller signalering. Vi strävar efter att normalisera och ta medarbetarna hit från Spanien. Så snart vi börjar vill vi ta emot signaleringstjänsten för vår linje och ge denna linje till Istanbulbor så snart som möjligt. Annars skulle vi öppna i maj, vi hade en så sorglig händelse. Vi har byggarbetsplatser och andra projekt där Covid har upplevt sådana problem. Vi är ledsna för detta problem. Det är inte en olöslig verksamhet; vi kommer att lösa det snabbt. ”

Intensivt intresse från balconerna

Efter tillkännagivandet åtföljdes İmamoğlu, som gick ner till plattformsgolvet med den åtföljande delegationen av Mevlüt Öztekin, borgmästaren i Kağıthane. Efter att ha avslutat undersökningarna vid stationen lämnade İmamoğlu Nurtepe med berömmelsen av medborgarna som samlades på sina balkonger med orden "Vi älskar dig, president, tack."

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar