Bilens täthet kommer att minskas vid sommarens korsningsväg med brokorsning

Med uttryck för att det nya dubbelvägs- och broarbetet som möjliggör övergången från Sebahattin Zaim Boulevard till Serdivan fortsätter, sade president Ekrem Yüce: ”Samtidigt som vi tar våra steg mot transport, överväger vi också den framtida befolkningsframskrivningen av vår stad. Vi stärker vårt transportnät med nya dubbla vägar och erbjuder bekväm transport med asfalt och betongvägar. Samtidigt kommer vi att slutföra vårt arbete för att förhindra den intensitet som upplevs på Summer Crossroad vid vissa timmar på kort tid. ”


Sakarya Metropolitan borgmästare Ekrem Yüce uppgav att fordonsbryggan och dubbelvägsarbeten som möjliggör övergången från Yenikent till Serdivan fortsätter i full fart. President Yüce, som uttryckte att 60 procent av arbetena har slutförts, sade: "Vi kommer att minska fordonets täthet vid sommarkorsningen med Köprülü-passet."

Transport kommer till bättre platser

Talare om arbetet i regionen sade president Yüce: ”Vår bro och dubbelvägsarbete som gör det möjligt att passera från Sebahattin Zaim Boulevard till Serdivan Süleyman Binek Street fortsätter snabbt. Medan vi tar våra steg mot transport, överväger vi också den framtida befolkningsframskrivningen av vår stad. Vi stärker vårt transportnät med nya dubbla vägar och erbjuder bekväm transport med asfalt och betongvägar. Förhoppningsvis kommer vi att slutföra vårt arbete på kort tid, vilket kommer att vara en stor bekvämlighet vid övergången till Serdivan, och kommer också att förhindra sommarföreningsintensiteten vid vissa timmar. ”

Bridge studier fortsätter

I uttalandet från Directorate of Science Affairs, ”Vi hade börjat vårt arbete för bron som vi byggde på Çark Creek, som kommer att ge fordonsövergångar från Sebahattin Zaim Boulevard till Serdivan. Markförbättringen och uttråkade högar på vår väg, vars bryggben var färdiga, gjordes. Betongfundamenten på brosidorna och brofundamenten och huvudbjälken är färdiga. Vi kommer att starta kulvert underverk för cyklar och fotgängare vid ingången till bron i rekreationsområdet. Slutligen kommer bron att placeras i stället för balkar och däcket kommer att byggas. Sedan med anslutningen av anslutningsvägen öppnas den för trafik. ”Var den första att kommentera

Yorumlar