Karsans autonoma buss kommer att serveras i Rumänien!

autonom buss med bil kommer att fungera i Rumänien
autonom buss med bil kommer att fungera i Rumänien

Karsan producerar en elektrisk kollektivtrafik i Turkiet och exporteras till världen, han började arbeta för att få autonoma köregenskaper Electric meddelade att den autonoma attacken fick den första beställningen. BSCI, ett av de ledande teknikföretagen i Rumänien, beställde ett autonomt Atak Electric som skulle användas inom industriparken i Ploeşti. Otonom Atak Electric, som kommer att tillhandahålla pilottjänst inom ett definierat område, kommer att levereras till BSCI i slutet av året. Karsan, som har uppnått många viktiga första inom teknikområdet, kommer att ha realiserat den första autonoma projektförsäljningen i Europa i sin 8-metersklass med leveransen till Rumänien.


I mer än 50 år i bilindustrin i Turkiets Karsan ligger en enda plats oberoende tillverkare av flera varumärken, också ett turkiskt företag som ADASTEC CORP. Inom ramen för sitt samarbete med Atak Electric fick det sin första order på kort tid i Atak Electric-modellen, där den började arbeta med autonom körning på nivå 4. BSCI, ett av de ledande teknikföretagen i Rumänien, har beställt ett autonomt Atak Electric som ska användas inom industriparken i Ploeşti, landet. Inom projektets omfattning kommer Otonom Atak Electric, som kommer att tillhandahålla pilottjänst inom ett definierat område inom Industriparken, att levereras till BSCI fram till slutet av året.

“Den första beställningen från Otonom Atak Electric till Europa”

Trots den nya typen av coronavirus (Covid-19) som påverkade världen, sade Karsan VD Okan Baş: ”I Autonomous Atak Electric, som vi syftar till att få nivå 4-autonoma köregenskaper, kommer vi att fokusera på Europa på kort tid. Vi tog vår beställning från BSCI, ett av Rumäniens viktiga teknikföretag. Denna ordning stärker vår tro på projektet. Autonoma Atak Electric, vars prototyp kommer att slutföras i augusti, kommer att vara den första elbussen med autonoma köregenskaper anpassade till verkliga vägförhållanden. Dessutom kommer vi med denna beställning, som vi planerar att leverera i slutet av året, att sälja det första autonoma projektet i Europa i klassen 8 meter. Samtidigt som vi fortsätter vårt arbete utan att sakta ner med vår banbrytande strategi inom hållbara transportlösningar, hoppas jag att vi kommer att överleva den epidemi som drabbar världen så snart som möjligt och återfå hälsosamma dagar. ” sa.

Nivå 4 Autonom kommer att integreras

I projektet som ska realiseras av Karsans FoU-team kommer Atak Electric att utrustas med nivå-4 autonoma körfunktioner. Under projektet genomförs det turkiska företaget ADASTEC CORP, som genomför studier av autonoma fordon. I samarbete med Karsan planerar det att färdigställa den första första autonoma Atak Electric-fordonet i augusti. ADASTEC CORP. Test-, simulerings- och valideringsstudier av Atak Electric, som kommer att förses med autonoma körfunktioner genom att integrera nivå-4 Autonom programvara utvecklad av Atak Electric i den elektriska-elektroniska arkitekturen och elfordonsprogramvaran, kommer att fortsätta till slutet av året.Var den första att kommentera

Yorumlar