Anbud för den nya busstationen i Trabzon

anbud för trabzon nya bil
anbud för trabzon nya bil

Anbudet på den nya busstationen, som är bland de projekt som Trabzon Metropolitan borgmästare Murat Zorluoğlu lägger vikt, planeras starta i slutet av maj. Den nya terminalen, som kommer att möta en betydande brist i staden, förväntas tjäna på sin nya plats i slutet av 2021.


Busstationen, som har velat förstöras av folket i Trabzon under många år och har blivit ett blödande sår, kommer äntligen att ha en vy som passar staden. Följande uttalanden om detaljerna i projektet användes av Metropolitan Municipality Directorate of Science Affairs: Ett nytt bussterminalprojekt utformades för att ge människorna i Trabzon och terminalen där de skulle använda terminalen som mellanlandning på grund av att den befintliga bussterminalen inte kunde möta det ökande behovet över tid.

TRAFIKFREDGIVNING I URBAN

Det syftar till att koppla av trafiken i staden med det nya terminalprojektet som ligger på en tomt på 30.144,85 m² på Anadolu Boulevard, Ortahisar-distriktet, Sanayi Mahallesi. Med de nya smarta korsningsarrangemangen för motorvägarna planeras det att minska stadens trafikdensitet och tillhandahålla service på en oavbruten transportaxel i linjen öst - väst, nord - syd. Byggnaden med en total konstruktionsyta på 9.259,07 28 m² har bussplattformar för 1.863,23 fordon och en passagerares väntaryta på XNUMX m². Betydelsen av byggnadens förhållande till staden fick betydelse, man tänkte rehabilitera Değirmendere i väster, och de omgivande områdena, som var inaktiva, ingick i landskapet.

MÄTTANDE FÖREDELNING AV BILDLAST

Paketet undersöktes i två områden i bosättningen, och norra och östra sidorna som var kopplade till staden var reserverade för inkommande användare, medan södra och västra sidorna mot strömmen lämnades till buss- och tjänstecirkulationen. Kollektivtrafik tillhandahölls med stadsbuss- och minibusshållplatser på Anadolu Boulevard. Intercity-bussplattformarna och Gümüşhane-serviceområdets ingångsutgångar med 16 fordon tillhandahölls från Ayakkabçiler Sitesi Street, som ligger i södra delen av byggnaden. Utöver detta syftar det till att minska fordonsbelastningen på ringvägen genom att ansluta taxistationerna till den sekundära passageraraxeln som skapats mellan Ayakkabçiler Sitesi Street och Anadolu Boulevard med ett privat fordon för 104 fordon och en serviceparkeringsplats för 20 fordon.

SIKT ATT SVARA NÅGON BEHOV

En genomtränglig och rymlig struktur designades för att förändra den blandade, tröttsamma och dystra luften som bussterminalerna lämnade i åtanke, och syftade till att skapa en bild i hjärnan för användarna som kom till staden med det ikoniska takhöljet som gick på marken från två punkter. Dessutom, genom att använda takformen i olika projektionsshows, försågs byggnaden med en plats i stadsminnet. Byggnaden, som har en golvyta på cirka 5.000 1.200 kvadratmeter, inkluderar transport- och serviceenheter, liksom cirka 800 XNUMX kvadratmeter uthyrningsbara affärsområden och XNUMX kvadratmeter kontorsenheter. För att användarna ska kunna resa bekvämt bestäms en kontinuerlig och tydlig passageraraxel upp till bussplattformarna med landskapet. Det matades med kommersiella enheter som cafeteria, buffé, barberare och rekreationsområden runt denna axel. Således syftar den till att svara på alla typer av behov hos användare som tillbringar kort, medellång och lång tid på terminalerna.

DET VARA EN AUTOGAR LÄMPLIGT FÖR TRABZON

Med uppgift om att projektarbetena för den nya busstationen som ska slutföras i Trabzon har slutförts, sade borgmästare i Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu, ”Intercity Bus Terminal har varit ett viktigt problem som har blivit det blödande såret i staden under de senaste åren. Även om du kanske inte kan tillgodose de nuvarande busstationsbehoven, passar det inte Trabzon som en bild. Förnyelsen av busstationen, byggd för 40 år sedan, var bland våra löften om val. Så snart vi tillträdde, gjorde vi en lokalisering. Vi flyttar busstationen från den aktuella platsen till området där Galerciler Site och våra Science Works. Just nu har vi slutfört vårt projektarbete, som är det första steget för att göra en terminal lämplig för staden. Vi vill bygga en modern busstation som uppfyller behoven och passar Trabzon. Vi strävar efter att flytta till vår nya busstation i slutet av 2021.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar