Bursas vägar återupplivas i utegångsförbud

Stipendiums vägar återupplivas i utegångsförbud
Stipendiums vägar återupplivas i utegångsförbud

I Bursa har vägar som inte har underhållits på många år på grund av trafikdensiteten nått komfort tack vare utegångsförbuden. Med de arbeten som endast utfördes i utegångsförbud har den 28 kilometer långa rutten förnyats från början genom att hälla cirka 80 tusen ton asfalt.


För att förhindra spridningen av koronavirusepidemin har Metropolitan Municipality, som har gjort en intensiv insats för att tillhandahålla varm mat, tillförsel och marknadsbehov, levt upp till huvudgatorna som inte har upprätthållits på många år genom att göra epidemin till en möjlighet. Metropolitan Municipality, som förvandlade utegångsförbud som inläggs av inrikesministeriet på helgerna den 30 april i provinser som täcker 11 storstadsstäder och Zonguldak, till en historisk möjlighet, och asfaltbeläggningsarbeten inleddes i alla huvudarterier där det inte är möjligt att ingripa på grund av trafikbelastning i normala tider, även på kvällar och högdagar. han fortsatte. Under de senaste sex veckorna, Mudanya-vägen, T6, T1-spårvagnslinjerna, Setbaşı, Yeşil, Namazgah, İpekcılık och Gökdere - Vägarna som inte har hållits mellan nybörjare har förnyats från början. Vägen till Ankara-vägen, vars ankomstriktning har förnyats mellan Merinos och Gökdere förra helgen, har också gjorts passande Bursa med de verk som pågår under semestern. Kvällen på kvällen förnyades av de lag som landade under de första minuterna av förbudet. Med de arbeten som endast utfördes i utegångsförbud har den 3 kilometer långa rutten förnyats från början genom att hälla cirka 28 tusen ton asfalt.

Det var värt vår ansträngning

Bursa Metropolitan kommuns borgmästare Alinur Aktaş utvärderade den pandemiprocess som inleddes under den andra veckan i mars i fråga om kommunala tjänster och sade att de gav en bra examen både vad gäller sociala tjänster och rutinkommun. Borgmästare Aktaş, som uttalade att de, som storstadsområde, lägger stor vikt vid socialhjälpfrågor till missgynnade och missgynnade medborgare för att förhindra spridningen av epidemin, sa: ”Men livet fortsätter i full fart trots alla åtgärder som vidtas i fråga om hälsa. Av denna anledning har vi utvärderat utegångsförbud som tillämpas särskilt på helger och förnyat de huvudsakliga artärerna som inte kunde ingripas i flera år. I den här processen avslutade vi arbetena som normalt skulle ta månader, dag och natt, på kort tid. Våra team arbetade hårt, men det var värt vår ansträngning. Jag vill tacka alla mina lagkamrater som arbetar hängiven i denna process. ”Var den första att kommentera

Yorumlar