Förordning för olagliga överträdelser på broar och motorvägar

Reglering av övergångs- och gångvägar på motorvägar
Reglering av övergångs- och gångvägar på motorvägar

Minister Karaismailoğlu uppgav i sitt uttalande att vissa arrangemang gjordes i vägtransporter för att befria både företag och medborgare inom ramen för epidemiska åtgärder.


Karaismailoğlu konstaterade att reglerna för transport av passagerare i bussar också har genomförts inom denna ram, ”Vårt ministerium har konfiskerat situationen när vissa företag transporterade passagerare till mycket höga avgifter på grund av begränsningen av resor och minskningen av antalet passagerare som ska transporteras på bussar. Vi kom med takpris på bussar. Därför säkrade vi båda våra medborgares rättigheter och förhindrade att företag krossades under ökande kostnader. ” han talade.

Karaismailoğlu uppgav att bussbiljettpriserna garanterades av staten med de arrangemang som gjordes av generaldirektoratet för transporttjänstförordning om vägtransportförordningen, vilket förhindrade försäljning av biljetter till medborgare till orimliga priser.

takavgifter som ska tillämpas i persontransporter på väg
takavgifter som ska tillämpas i persontransporter på väg

“Priserna gäller till 31 juli”

Karaismailoğlu påpekade att de åtgärder som vidtagits mot epidemin ökade kostnaderna för företagen som bedriver vägtransporter och uppgav att många företag inte kunde fungera.

Därför sade Karaismailoğlu, som uppgav att medborgarna inte kan hitta bussbiljetter, att med kommuni- kéet på bas- / takavgiftstullsatsen som ska tillämpas inom området för persontransport beaktas också extrakostnaderna för de företag som bedriver inhemsk persontransport.

Karaismailoğlu förklarade att förordningen är planerad på ett sätt som gör det möjligt för företag att övervinna de ökande kostnaderna och skydda medborgarna.

”Således kommer våra medborgare nu att kunna hitta busstjänster och företag kommer att kunna övervinna de ökande kostnaderna. Ankara-Istanbul bussbiljettpriser, med den högsta passagerartätheten, kommer inte att överstiga 160 liror med den nämnda förordningen enligt beräkningen av körsträcka. Golv- och takpriser fastställda av kommunikationen gäller till 31 juli. Sedan, med normaliseringsprocessen, kommer priserna att återställas. "

Förordning om olaglig övergångsstraff på broar och motorvägar

Karaismailoğlu, med hänvisning till ändringsförslaget som publicerades i den officiella tidningen i dag angående administrativa böter som åläggs medborgare som passerar genom broarna och motorvägarna utan att betala sina avgifter. Förordningen ändrades. Därför förhindrade vi våra medborgare från att uppleva några svårigheter. ” använda uttryck.

Minister Karaismailoğlu tillade att med ändringen ökar de som passerar genom motorvägarna utan att betala sina avgifter den strafffria betalningsperioden till 15 dagar, vilket bestäms som en vecka efter övergången.Var den första att kommentera

Yorumlar