Prövningsdrev startade i Eskişehirs nya spårvagnslinjer

Provkörningar startade på de nya spårvagnslinjerna i Eskisehir
Provkörningar startade på de nya spårvagnslinjerna i Eskisehir

Metropolitan Municipality, som har gjort en stor investering i stadstrafik, har nått den 75: e Yll-grannskapet via stadssjukhuset och Kumlubel via operaen och startat provkörningar genom att aktivera de färdiga linjerna.


Rättegångarna, som startade mellan stadssjukhuset och 75. Yıl Mahallesi, fortsatte på Gazi Yakup Satar Street, som förbinder Opera och Yıldız. Bus Station-Opera-anslutningen, som underlättar transport till Kumlubel, kontrollerades också av ESTRAM-tjänstemän den första dagen av rättegången. Med uppgift om att testkörningarna är viktiga för att eliminera bristerna i de nya linjerna uppgav tjänstemännen att testkörningarna kommer att starta i maj mellan Opera och Kumlubel.

Eskişehir-invånarna uttryckte att de är mycket nöjda med början av rättegångarna och sa att de ser fram emot att vänta på att linjerna ska slutföras så snart som möjligt.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar