On-line praktikperioden började

online praktik
online praktik

Online-praktikperioden har börjat: Det var en nyfikenhet om hur man gör sommarpraktikplatser för de flesta arbetsplatser som bytte till hem-till-arbete-modellen med coronavirusepidemin. Detta ämne som utvärderar Koc-gruppen, inledde sin onlineutbildningsperiod i Turkiet genom att underteckna en policy.Med tanke på dynamiken i den nya eran har Koç Holding Human Resources tagit praktikprogram för sommar och höst till alla onlineföretag och onlineplattformar. Online-praktikmeddelanden från Koç Group-företag kommer att publiceras under evenemanget "Koç Group Digital Career Meetings", som kommer att hållas för första gången i år den 15 juni, värd av Koç Holding. Med detta program och Turkiets Koç Holding och koncernföretag över hela världen kommer att kunna göra online-utbildning. Anmälan till de digitala karriärmötena, värd av Koç Holding, börjar den 5 juni.

Koç Holding mobiliserade sina resurser med alla sina företag i processen att bekämpa coronavirusepidemin och insåg sina åtgärder inom denna ram och beslutade att flytta sina praktikprogram till onlineplattformen. Förra året, Forbes världens bästa arbetsgivarlista i Koç Holding, den 35: e stigande ordningen, 2020, kommer sommaren och hösten att öppnas i mer än 20 Koç Group of Companies för endast onlineträningsprogram, inte Turkiet, accepterar ansökningar från hela världen kommer.

Koç Group syftar till att minska ungdomarnas framtida ångest med möjlighet till praktik online.

I överensstämmelse med de åtgärder som vidtagits inom ramen för coronavirusepidemin, fortsätter mer än 200 praktikanter sina studier online över Koç Group. Koç Group, som prioriterar elevernas hälsa som sin prioritering, syftar till att minska deras oro för framtiden genom att se till att ungdomar ingår i affärslivet och förbereda sig för framtiden utan att komma till kontoret.

Alla etapper är utformade från slutet på nätet

Online-praktikupplevelsen är designad end-to-end och gör att alla steg från applikationsfasen till utvärdering, orientering, början och slutet av praktiken kan genomföras via onlineplattformar och system. Praktikanter som kan ringa periodiska videosamtal online med chefer kan göra online med sina team. sohbetDe kommer att kunna delta i evenemang och möten, så att de inte känner sig avlägsna från sina team och företag där de gör praktikplatser. Medan de projekt som alla chefer kan ge inom online-praktiken klargörs, kommer alternativa lösningar att produceras för fysiska upplevelser. Företagen, som kommer att lyssna på återkopplingarna genom veckovisa erfarenhetsundersökningar, kommer att genomföra ytterligare studier för att förbättra praktikförhållandena. Med alla dessa ansträngningar kommer Koç Academy, en onlineutbildningsplattform för Koç-anställda, som innehåller mer än 12 tusen utbildningsvideor att göras tillgängliga för praktikanter som deltar i online-praktikprogrammet med allt dess innehåll.

Praktikannonser online på Koç Group-företag kommer att finnas tillgängliga för första gången i år den 15 juni och kommer att finnas tillgängliga vid evenemanget "Koç Group Digital Career Meetings", som kommer att ta företag från många olika sektorer som energi, bil, turism, mat, detaljhandel och hälsa, online, med studenter. Internkandidater kan registrera sig för Digital Career Meetings på den händelsespecifika webbplatsen från 5 juni. - Hibya

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar