Izmir Metro, som transporterar 500 tusen passagerare per dag, är 20 år gammal

Izmir Metro, som transporterar tusen passagerare per dag
Izmir Metro, som transporterar tusen passagerare per dag

Metro, livsmedel för kollektivtrafik i Izmir, är 20 år gammal. Systemet som byggs av Metropolitan Municipality transporterar nära en halv miljon passagerare per dag med spårvagnslinjerna.


Tunnelbanan Izmir, som startade verksamheten i Izmir den 22 maj 2000, har gått 20 år. Metropolitan borgmästaren Tunç Soyer, som besökte Halkapınar anläggningar på denna speciella dag av Izmir Metro, firade personalen semester med radio. Talare här sa president Soyer att İzmir Metro är en av stadens stolthet. Meddelandet om att det som håller institutionen vid liv är personalen som producerar kvalitetstjänster fortsatte Soyer: ”Därför hälsa för er alla. Denna studie är också i processen med koronakris i hela världen, särskilt i Izmir som gick med en markering av en studie i Turkiet. I Izmir Metropolitan Municipality gör var och en av våra enheter olika saker. Vissa sträcker skruvar, andra städar gatan, andra använder spårvagn. Men när allt detta sammanförs avslöjas uppfattningen om İzmir Metropolitan Municipality. Och jag vill säga att vi har lyckats upprätthålla denna uppfattning. ”

Bronsstaden Izmir, Turkiets mest framgångsrika president noterade att en av Soyer, fortsatte han: "Jag behöver veta. Jag gratulerar alla er som har bidragit till detta separat. Hälsa till allt ditt arbete. Vi är stolta över dig. När livet börjar normaliseras önskar jag att vi fortsätter att tjäna på bästa sätt igen. ”

Under sitt besök hos borgmästare Soyer, generalsekreteraren för storstadskommunen, Dr. Buğra Gökçe och Sönmez Alev, General Manager för Izmir Metro, följdes.

De desinficeras efter varje gång

Izmir Metro och Izmir Tram fortsätter att arbeta i epidemiprocessen. Inom ramen för ytterligare säkerhetsåtgärder under epidemiprocessen utförs desinfektion varje dag i hela fordonsparken. Återigen fortsätter desinficeringsprocesser att tillämpas regelbundet vid alla stationer och stopp. Den interna rengöringen av fordonen, som rengörs externt i borsttvättenheten, utförs med hjälp av luktfria rengöringsmaterial som inte skadar människors hälsa, miljö och vagnsutrustning. Alla fordon ges till tågdrift efter att ha gått igenom dessa processer och kontrollerat dem. De fordon som rengörs och desinficeras efter avslutad varje gång under operationen erbjuds tjänsten i Izmir. Tillhandahåller service med mottot ”Vi har väntat i 20 år, vi väntar inte”, all personal från föraren till städpersonalen arbetar dygnet runt för säker, bekväm, regelbunden och hygienisk service.

Började med en 11, 5-kilometer linje

Izmir Metro, som startade för 20 år sedan med en linjelängd på 10 kilometer där 11.5 stationer finns, dagens Konak och Karşıyaka Tillsammans med spårvagnarna har den i genomsnitt 41 tusen passagerare varje dag, totalt 500 kilometer. Izmir Metro och Izmir Tram möter 24 procent av kollektivtrafiken i staden. Izmir Metro, som började arbeta med 2000 fordon år 45, hade en enorm flotta på 220 fordon med nya metrofordon och spårvagnsbilar under den senaste perioden. Under de senaste 20 åren har 8 miljard 1 tusen passagerare transporterats, vilket motsvarar 1 av 164 av världens befolkning. Totalt 36 miljoner resor sedan första dagen motsvarar 903 gånger världen runt.

Izmir Railway System MapVar den första att kommentera

Yorumlar