Hur får man HES-kod via SMS? Var och hur får man HES-kod? Hur många dagar är HES-koden giltig?

Hur man får hes-koden via sms Vad är delningstiden för kontokoden
Hur man får hes-koden via sms Vad är delningstiden för kontokoden

Hur får man Hayat Eve Sığar HEPP-kod via SMS? Hur många dagar är HES-koden giltig? Som det är känt har reseförbudet mellan intercitys upphävts. Men över 65 år måste de få en HEPP-kod för att kunna resa mellan städer. Hur får man HES-kod via SMS? Vad är HES-koddelningstid?

Under de senaste veckorna uppgav hälseminister Koca att resorna nu kan göras med HES-koden och informerade om att passagerarna kommer att tas upp till inrikesflyg och tågresor kommer att få HES-kodkontrollen, som kommer till mobilapplikationen "Hayat Eve Sığar". Han sa att du kan resa. Som bekant upphävdes reseförbudet från och med den 1 juni. Personer över 65 år måste dock få en HES-kod.

VAD ÄR HEPP-KODEN OCH VAD GÖR DET?

HES-kod är en kod som kommer att produceras med en funktion som kommer till mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baserat på denna kod kommer en prioriterad screening att göras och det avgörs om passageraren är accepterad eller inte. Plan och tågresor kan göras med denna kod.

Reseföretaget kommer att ifrågasätta personens hälsostatus med HES-koden, och i händelse av en risk kommer resan inte att godkännas. Om det finns personer som inte har några risker under resan, men som senare upplever en risksituation kommer de att kontaktas och hälso- och vägledningstjänsten tillhandahålls genom att kontakta de personer som accepteras på kontaktavståndet.

Minister Fahrettin Koca; Tillägget av den HEPP-kod som ska produceras personligen har blivit obligatorisk från och med den 18 maj 2020. För HES-kodförfrågan kommer passagerar-ID-numret (TCKN, Pass etc.), kontaktinformation (både telefon- och e-postfält) och födelsedatum att anges korrekt och helt efter behov.

HUR KÖP HES KODE?

Efter att ha förklarat att HES-kod och flyg- och tågresor kan göras började man undra hur man får HES-kod.

HES-kod kan erhållas på två olika sätt

  • HEPP-koden kan erhållas genom att ange avsnittet "HEPP-kodtransaktioner" i Hayat Eve Sığar-applikationen.
  • HES-kod kan också erhållas via SMS-metod. För att få HES-kod via SMS kommer du att skriva HES och lämna ett mellanrum mellan dem, de sista fyra siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningstiden (i antal dagar) och skickas till 4 som SMS. Om delningsperioden inte anges kommer koden att begränsas till ett år. (Exempel på kortmeddelande: HES 2023 1 1234567890. När ett meddelande skickas på detta sätt kommer koden att gälla i 1234 dagar.)

SÄKERHET AV HEPP-KODEN

HEPP-koder kommer att bestå av enskilda koder som enbart produceras för dig. Kontroll och hantering av HEPP-koden kommer helt och hållet i medborgarnas händer. Att skapa olika koder specifika för varje delning, som inte är känd av någon istället för ett oförändrat nummer som TC-identitetsnummer, kommer att göra koden säker. Dessutom kommer medborgarna inte att behöva dela personuppgifter, t.ex. deras ID-nummer, med någon annan, tack vare HES-koden.

"Life Fits Home" -applikation, Play butik ve app Store Det laddas ner till mobiltelefoner gratis.

Hur köper jag tågbiljetter med HES-kod? KLICKA HÄR och få mer detaljerad information!

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar