Hur köper jag tågbiljetter med HES-kod? Hur får man Hes-kod? Ersätter HES-koden dokument för resetillstånd?

Hur man köper tågbiljetter med HES-kod
Hur man köper tågbiljetter med HES-kod

Det tillkännagavs att YHT-flyg startar den 28 maj. Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) Transport A.Ş. hemfavoriter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delade videoföreläsningar om hur man får biljetter. Medborgarna undrade hur man skulle få biljetter med början av tågtjänster.


HEPP-kod och resetillståndsdokument är separata dokument, båda villkoren måste vara uppfyllda!

TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. Du kan få mer detaljerad information genom att titta på videon.

Ersätter HES-koden dokument för resetillstånd?

Det rapporterades att den kod som erhölls från hälsoministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) ansökan inte ersatte ”Resetillståndcertifikatet” och medborgare med resrestriktioner kunde inte bara resa med HEPP-koden.

Hur man köper online tågbiljetter med Hes Code

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 1
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 2
Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod
Steg 3

Hur man flyter online tågbiljetter med Hes-kod

Hur får man Hes-kod?

Hur man får Hes-kod
Steg 1
Hur man får Hes-kod
Steg 2
Hur man får Hes-kod
Steg 3
Hur man får Hes-kod
Steg 4
Hur man får Hes-kod
Steg 5
Hur man får Hes-kod
Steg 6
Hur man får Hes-kod
Steg 7
Hur man får Hes-kod
Hur man får Hes-kod

Vanliga frågor om Coronavirus och HEPP-kod

HEPP-kodens resetillstånd kan inte ersättas! Du måste köpa både HES-koder och dokument för resetillstånd. TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.TCDD Taşımacılık A.Ş delade en video om hur man får biljetter till High Speed ​​Train (YHT) med koden som erhållits från Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. I videon berättas också medborgarna som har ”Resetillståndcertifikat” hur man får biljetter med koden de fick via Hayat Eve Sığar (HEPP) -applikationen. För video- och bildberättelser Klicka här.Ladda Mer

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser