Hur kommer kollektivtrafiken att vara i Istanbul i fyra dagar? Metro Metrobus and Ferry Work?

Hur fungerar tunnelbana och färjor i Istanbul under dagen?
Hur fungerar tunnelbana och färjor i Istanbul under dagen?

Utegångsförbudet, som tillkännagavs med intervaller på grund av Covid-19-pandemin, kommer också att tillämpas från 16 till 19 maj. Medan invånarna i Istanbul stannar i sina hem efter utegångsförbudet i fyra dagar, kommer många av İBB: s dotterbolag och dess dotterbolag att fortsätta sina tjänster utan avbrott, för att hålla stadens fred och arbete oavbrutet. Efter att ha möjlighet att arbeta bekvämt på stadsgatorna och gatorna i utegångsförbud som tidigare meddelats, kommer IMM att ha chansen att slutföra de projekt den genomför under de kommande fyra dagarna snabbare.


Inom ramen för Covid-19-pandemikåtgärder kommer Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) att fortsätta sina tjänster till invånarna i Istanbul med 16 19 personal under den fyra dagars utegångsförbudet, som kommer att gälla mellan 4-11 maj. Förutom de grundläggande behoven som transport, vatten, naturgas och bröd, kommer İBB, som kommer att fortsätta sina säkerhetstjänster med sin grönsaks- och fruktstatus, äldre- och funktionshindrade vård, begravningstjänster, bortskaffande av medicinskt och fast avfall, mobilhygienteam, ALO 566, byggarbetsarbeten, kommer inte att saknas. I de tidigare utropstiderna hade IMM chansen att avsluta mycket snabbare tack vare den långsamma utvecklingen av de projekt där fordonet och fotgängare trafiken var intensivt, tack vare tömningen av stadens gator och gator. İSKİ KadıköyI Seyit Ahmet Creek kommer några projekt som genomförs på Ortaköy-stranden att slutföras tidigare än den planerade tiden kommer att slutföras och kommer att tas i bruk i slutet av juni.

FÖR INTE ERFARA I HYGIENEARBETE OCH HÄLSAVÅRD

Mobila hygiengrupper vid IMM Health Department fortsätter sin hygienverksamhet i offentliga institutioner och sjukhus. För desinfektion utomhus kommer 10 personal att fortsätta sina tjänster i 5 dagar med 4 fordon, och för inomhusdesinfektion fortsätter 64 personal sina tjänster på lördag, söndag och måndag med 30 fordon. För att bekämpa myggor orsakade av vädervärmningen kommer 412 personal att utföra sprutarbete över hela staden på måndag.

İBB, som kommer att fortsätta sina hemvårdstjänster på måndag och tisdag, med 182 anställda och 69 fordon, kommer att betjäna Community Mental Health Services med 15 personal, 3 psykiatriker och 76 psykologer under fyra dagar.

ISPARK PARKERINGSPARKER STÄNGDA

İSPARK parkeringsplatser kommer att vara stängda i 4 dagar. För att undvika svårigheter under förbudets dagar 203 ISPARK-personal totalt, inklusive huvudkontoret, några öppna och förvarade bilparker, Alibeyköy Cep-busstationen P + R, İstinye och Tarabya Marina, Bayrampaşa vegetabiliska fruktmarknaden och Kozyatağı vegetabiliska-fruktmarknaden. kommer att vara på tjänst.

ISKI KOMMER TILL ETT KOMFORTABELT ARBETSOMRÅDE

I utegångsförbud har İSKİ möjlighet att arbeta mycket mer bekvämt på grund av tunga fordon och mänsklig trafik. Projekten, som kommer att slutföras på länge, går mycket snabbare tack vare de avkopplande gatorna och gatorna. Under fyra-dagars utegångsförbud begränsar İSKİ sitt arbete på 4 olika platser i Istanbul på avloppsvatten, regnvatten, strömförbättring och dricksvatten, med 5 personal.

PUNKTER SOM İSKİ FÖR FARA

På den europeiska sidan;
Beşiktaş Barbaros Boulevard, Beşiktaş Ortaköy, Beşiktaş Şair Nedim Caddesi, Beşiktaş Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yıl Stream, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy İstanbul Caddesi, Bakırköy Yeşilkadi cişikkki, k Dolkkkk -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

På den anatoliska sidan;
Pendik Ankara Caddesi (Sabiha Gökçen Airport Road), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Docka, Kadıköy E-5 Underpass, Kadıköy Dinlenç Creek, Üsküdar Beach, Üsküdar Square, Üsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel Underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

STADEN SKAL RENGÖRAS, MEDICKA AVFALL SAMLAS OCH AVFALLSHANTERING

İSTAÇ, mekanisk tvätt, mekanisk svepning och mekanisk svepning i allmänna utrymmen som huvudvägar, torg, Marmaray och tunnelbana ingångar, överfarter - undergångar, bussplattformar / hållplatser, Bayrampaşa och Ataşehir stater, sjukhus och olika offentliga institutioner och organisationer. kommer att fortsätta med att svepa arbetet i fyra dagar utan avbrott.

I rengöringsarbeten som ska utföras av İSTAÇ under 4 dagar kommer området 2 miljoner 162 tusen 580 kvadratmeter (storleken på cirka 303 fotbollsplaner) att rivas, och området på 16 miljoner 555 tusen 80 kvadratmeter (ungefär storleken på 2 319 XNUMX fotbollsplaner) rengörs genom svepning med mekaniska verktyg. .

SÄRSKILD PLANLÄGGNING

İSTAÇ, under dagskiftet 16-17-18-19 maj, kommer att tvätta vägarna på kyrkogården och dess omgivningar under İBB-kyrkogårdsavdelningen, som är lämpliga för mekaniskt tvättarbete, och kommer att tilldela hand svepande team för att rengöra de punkter som fordon inte kan komma in. I slutet av de fyra dagarna kommer fordonen att vara 4 gånger och 141 personal kommer att vara på tjänst.

AVFALLSINFORMATION OCH AVFALLSVERKNINGAR

På asiatisk och europeisk sida kommer cirka 245 ton medicinskt avfall, inklusive karantän sovsalar, samlas in av 4 fordon av 323 personal med fyra dagars skift. 55 personal kommer att arbeta för bortskaffande. Antalet personal i İSTAÇ som kommer att tjänstgöra i fyra dagar kommer att vara 93 tusen 4.

Inga naturliga gasproblem

İGDAŞ kommer att arbeta med totalt 7 tusen 24 personal i skift, främst 187/4 nödläge, 883 naturgas nödtelefoncentral och logistikteam, för att leverera naturgas till alla delar av Istanbul utan avbrott och säkert.

FRAKT ÖVER INTE

Det kommer att betjäna 621 personal i City Lines, fartyg, bryggor och Haliç Shipyard. Under fyra dagar genomförs totalt 4 resor på 15 kajplatser med 11 fartyg, 1 fartyg och 6 ångbåt.

Linjer som ska serveras:
Uskudar-Karaköy-Eminönü
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Name är,
Bob-ö,
Ferry Line İstinye-Çubuklu.

UTGIFTER ÖKAR INTE

IETT kommer att göra 4 tusen 42 resor inom en 340-dagarsperiod. Totalt 91 fordon tilldelas 141 offentliga och privata sjukhus.

Det beslutades att tillämpa utegångsförbud i fyra dagar, lördag, söndag, måndag och tisdag. Många medborgare, som de som arbetar i den offentliga tjänsten, sjukvårdspersonal, farmaceuter, bagare, kommer att fortsätta att gå till sina jobb under begränsningsdagarna. IETT fortsätter sina flygningar till 4:01 på onsdag kväll för Istanbulites som måste åka till jobbet. Under de första två dagarna av utegångsförbudet, det vill säga på lördag och söndag, kommer 00 expeditioner att göras med 494 till och med 488 fordon. På måndag och tisdag kommer 8 358 494 flygningar att organiseras med 512 till och med 12 fordon. Reservbilar kommer att hållas för omedelbara förfrågningar på linjerna, och om efterfrågan inträffar kommer de att riktas till de relevanta linjerna.

Dessutom tilldelades totalt 4 privata och offentliga sjukhus fordon under de fyra dagarna av begränsningen. Totalt 91 fordon fick i uppdrag att betjäna sjukhuspersonalen på lördag, söndag, måndag och tisdag.

På Metrobus-linjen kommer det att finnas en 06-minuters flygning mellan 10 och 3 på lördag och söndag. Det kommer att finnas en expedition mellan 10 och 16 var tionde minut. Återigen görs mellan 10 och 16 resor var tredje minut. Flyg från 20 till 3 kommer att hållas var 20: e minut.

På måndag och tisdag kommer det att finnas en resa var tredje minut mellan 06 och 10 på morgonen, var 3 minut mellan 10 och 16, var tredje minut mellan 10 och 16 och var 20 minut mellan 3 och 20.

METROBUS TRIP RANGES
Tidsintervall 16-17 maj 18-19 maj
06:00 – 10:00 3 minuter 3 minuter
10:00 – 16:00 10 minuter 10 minuter
16:00 – 20:00 3 minuter 3 minuter
20:00 – 00:00 15 minuter X
20:00 – 01:00 X 10 minuter

LIVE BROADCAST FRÅN BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

Under det fyra dagars utegångsförbudet kommer Boğaziçi Yönetim AŞ att vara på fältet i İBB-servicenheter, dotterbolag och områden som används av invånarna i Istanbul, med ett team på 4 102 personer som består av teknisk personal och städpersonal.

För föräldrar som kommer att tillbringa tid hemma på grund av förbudet kommer expertpsykolog Ceyda Yanar dessutom att träffa publiken med en prat med innehållet i ”Barn och ångesthantering under Pandemic period” i direktutsändningen från Boğaziçi Yönetim Instagram-konto på söndagen kl 16:00.

ARBETSPLATSVERKAR FÖR ATT Fortsätta

İSTON, Hacı Osman Grove, landskapsarkitektur, Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Park Havsstruktur och landskapsarkitektur mellan Moda, Atatürk Olympic Stadium landskapsarkitektur, Beylikdüzü och Avcılar fotgängare övergångar underhåll och reparation, Büyük Istanbul Bus Terminal paviljongarrangemang, Göztepe Metro Station, Kağıthane Metro Station Entrance Pavement Arrangement, Giyimkent Street-Tem Väggförstärkt betongvägg och undergångsarrangemang, Yeni Mahalle tunnelbanestation, Karadeniz Mahallesi tunnelbanestation, landskapsarkitektur, Güngören Kale Center trafikarrangemang, Hasan Tahsin Street gångavstånd, IETT Garage och Havaistplattformområden Arrangemang, Aycice Gata Betongbeläggning Byggarbete, Saltuk Buğrahan Street Betongbeläggningsarbete, Bağlar Caddesi Betongbeläggningskonstruktion, Şamlar Caddesi fotgängarearrangemang, Sarıyer Özdereiçi stenväggskonstruktion, Beylikdüzü Cemevi gatatrottningsarrangemang kommer att fortsätta arbeta på stadens platser.

Arbetet kommer också att utföras i underhålls- och reparationsprojekt i olika barnparker under direktoratet för parker och trädgårdar. I detta sammanhang kommer 779 ISTON- och underleverantörspersonal att arbeta. Dessutom kommer produktionen att ske i İSTON Hadımköy och Tuzla fabrikerna mellan 16-19 maj.

17 TUSENT 840 TON ASPHALT gjutning planerad

İSFALT kommer att vara på fältet med 853 personal för att utföra asfaltproduktion och asfaltapplikationsaktiviteter och 260 personal för desinficering.

Studier i denna process; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar och Bakırköy. Totalt planeras 17 840 ton asfaltapplikation.

MATHJÄLP kommer inte att öka

270 fordon, 270 förarpersonal, 270 socialarbetare och 270 assistentpersonal kommer att anställas för att leverera stödpaket till våra behövande medborgare bestämda av Socialtjänstdirektoratet.
Transport, kraftverk, cafeteria och desinfektionsmedel kommer att fortsätta på dagar med utegångsförbud så att offentliga tjänster kan genomföras utan avbrott.

FÖRBEREDELSE OCH IFTAR FÖRBEREDAS

Logistics Support Center kommer att fortsätta arbeta 24 timmar om dygnet för att säkerställa att offentliga tjänster utförs smidigt och att offentliga tjänster kan hållas och upprätthållas. Iftar- och Sahurmåltidens behov kommer att förberedas och levereras till 7 brandproduktionspersonal och brandmän i 88 brandkök.

Logistik Support Center Andra tjänster som ska fortsätta under fyra dagar är följande:
- 153 Vita bord, kyrkogårdsavdelningen, kommunpolisen och all ansvarig personal, iftar- och sahur-kommandon kommer att levereras till deras kontor.
- Våra medborgares behov av mat och dryck i det hemlösa lägret kommer att fortsätta att tillgodoses.
- Iftar, cirka 10 tusen människor kommer att vara beredda för de distriktskommuner som kräver det.
- Boendetjänster kommer att fortsätta att tillhandahållas till 32 sjukvårdspersonal vid Zeytinburnu Social Facility.
- Behov av mat och dryck hos vårdpersonal som bor på hotell kommer att tillgodoses.

ALO 153 24 HOURS PÅ TULL

Alo 153 callcenter, som ger hjälp i alla aspekter av Istanbul, kommer att arbeta dygnet runt på utegångsdagarna. Antalet personal som tjänar som skift kommer att vara 24.

HOLIDAY HOME

IMM kommer att organisera verksamheten den 19 maj i digital miljö på grund av pandemiska åtgärder och utegångsförbud. Konserter som ska delas från socialmedierkonton för IMM-kulturavdelningen mellan 16-19 maj; Dokumentär-, film- och teatervisningar och många fler evenemang gör det möjligt för Istanbul-invånarna att njuta av högtiden i sina hem.

4-DAGS INTENSIVT PROGRAM FRÅN SPORTER ISTANBUL

SPORTER ISTANBUL, på måndag 18 maj, mellan 21:00 och 22:00 @ ıbbsporistanbul digtube kanaler och schack-tv dutube İBB Spor İstanbul Online Schack Turnering Final Night kommer att sändas på sin kanal. Livssändningsmatcher, schackspelare dutubeSabri Can kommer att kommentera med moderatoren Gürcan Engel och Talha Emre Akıncıoğlu. Dessutom kommer Renay Onur, General Manager för Spor Istanbul, att delta som gäst.

Tisdagen den 19 maj, vid öppningen av Atatürk Kent Orman, kommer deltagande av löpande grupper och nationella idrottare att delta i stödet av Sports Istanbul, Istanbul Metropolitan Municipality Parks and Gardens Directorate för användning av sociala medier påverkan.
Andra tjänster som kommer att tillhandahållas av İBB-dotterbolag 16-17-18-19 är följande:
Istanbul allmänna bröd:
Det kommer att fortsätta arbeta med full kapacitet med 3 fabriker, 514 bufféer och 364 XNUMX personal.
İSYÖN AŞ:
Gürpınar skaldjursprodukter och Kadıköy Det kommer att tjäna med 50 personal på tisdagsmarknaden.

İSBAK AŞ: Tunnelsignaliseringen, signalsystemen, programmering, applikation, installation och drift kommer att fortsätta med 108 personal i hela staden.
Beltur AŞ: 40 sjukhus kommer att tjäna med cirka 55 personal på 400 poäng.
Jag İSTTELKO: För att underhålla alla kommunikationsinfrastruktursystem utan avbrott fortsätter Data Merkei att arbeta utan avbrott, med totalt 10 tekniska experter, 30 inom WIFI-tjänster, 8 i WIFI-tjänster, 6 inom IT-tjänster och 24 inom infrastrukturtjänster.
İSTGÜVEN AŞ: Under 4-dagars utegångsförbud kommer 5 860 personal att fortsätta arbeta på 830 platser.
AĞAÇ AŞ: Som en del av Istanbul-omfattande underhåll och arrangemang för grönt område kommer 723 personal att fortsätta sitt arbete med 306 fordon.
İSPER AŞ: Hospice, hemhälsa, socialtjänster, polis, poliklinisk diagnos och behandling, İSKİ, funktionshindrade tjänster, begravningstjänster, barnaktiviteter, ungdomar och sport, PR, statens direktorat, Hızır akut, İGDAŞ, familjerådgivning och utbildningscenter, operationsdirektoratet Kommer att fortsätta att betjäna invånarna i Istanbul och Istanbul med över 4 tusen personal som arbetar i kvinnors familjetjänster, orkestrar och teatrar, rehabilitering av föräldralösa djur.
IMM Cemeteryies Department: Det kommer att arbeta med cirka tusen 245 personal och 350 servicebilar för att hålla tjänsterna nere.
Istanbul Fire Brigade: Det kommer att tjäna med 849 fordon och 2 743 personal.
IMM-polisen: Under det fyra dagar långa utegångsförbudet kommer 23 tusen personer, 483 fordon och 220 team att arbeta på skift, på distans och växelvis. Det kommer att tillhandahålla tjänster på många områden, från kontrollen över arbetsplatser som måste stängas till mötet med vårdpersonalens transportbehov.
Hamidiye AŞ: Medan produktion och leveranser fortsätter i fyra dagar kommer vissa maskiner att produceras den 4 maj. Kontorsarbetare; såvida det inte finns ett akut behov, kommer utegångsförbudet inte att fungera på dessa dagar. 19 återförsäljare kommer att fortsätta att tjäna i fyra dagar med 167 fordon och 263 personal.Var den första att kommentera

Yorumlar