Beskrivning från MSB! Stämman och leveranstransaktioner som kommer att tillkännages från e-regeringen den 28 maj

stämning och remisstransaktioner från msb mayista tillkännages från staten
stämning och remisstransaktioner från msb mayista tillkännages från staten

Pressinformation gavs om de åtgärder som vidtagits, den pågående verksamheten och frågorna på dagordningen för ministeriet för försvar, särskilt kampen mot terrorism, mot COVID19-epidemin. Informationen som bereddes i form av en video på grund av COVID-19-epidemin delade följande information:

FREDSPINARI-REGION


19 PKK / YPG-terrorister, som försökte infiltrera Peace Spring District vid midnatt den 10 maj, identifierades och neutraliserades av våra hjältkommandos. Med den senaste incidenten har 66 PKK / YPG-terrorister neutraliserats i freds vårområdet under den senaste månaden.

Utforskning, övervakning och humanitärt bistånd / stöd genomförs kontinuerligt för att fortsätta fred och lugn i regionen. I detta sammanhang har reparationsverksamhet påbörjats för återföring av Haseke och Allouk Water Plant, som har gjort användbar av PKK / YPG terroristorganisation, och stora ansträngningar har gjorts för att göra anläggningarna återanvändbara och vatten har börjat ges till Haseke och dess landsbygdsområden i november 2019. Vattenanläggningar som behöver elektricitet på grund av det avsiktliga avbrottet och otillräcklig överföring av elektricitet som tillhandahålls av terrororganisationen söder om fredsfjäderområdet och under kontrollen av terrororganisationen PKK / YPG kunde inte drivas tillräckligt.

Den ofta skurna och redan otillräckliga elenheten har förhindrat vattenbrunnarna i Rasulayn och Tel-Abyad, särskilt Allouk-vattenverket, från att fungera med full kapacitet, orsakat ett vattenproblem i regionen, liv utan elektricitet och vatten på vinterförhållandena, stor oro för befolkningen i regionen och Han hade svårigheter.

Som ett resultat av vår personal intensiva ansträngningar och kontakterna med Ryssland har endast 1 megawatt av de 2020 megawatt elbehov i regionen tillhandahållits från och med den 70 april 10, och de flesta Tel-Abyad- och Resulayn-kraftledningar och transformatorstationer har reparerats.

Trots den elektricitet som är otillräcklig på grund av pressen från PKK / YPG-terroristorganisationen och som ofta skärs har behovet av rent vatten hos människor som bor i Wire Repair och Haseke, som gynnades av Allouk-vattenanläggningarna med ytterligare åtgärder, uppfyllts sedan mars.

Som ett resultat avspeglar agendan, som vill dra nytta av Covidien-19-virusorganisationen PKK / ypg'n, vatten till regionen Hasakah verkligheten av påstådda avbrott av Turkiet.

Counterterrorism

Kampen mot terrorism fortsätter med en oavbruten och övergreppsmetod hemma och utomlands. Antalet terrorister som har neutraliserats i alla operativa områden sedan 1 januari är 1445.

Under den senaste månaden genomfördes 24 medelstora och två storskaliga operationer inhemskt för skyddsområdena för terroristorganisationen PKK / KCK. Under de fortsatta operationerna har 2 terrorister neutraliserats under den senaste månaden; 104 vapenskyddsvapen, 5 vapenskyddsvapen, 2 snigskyttvapen, 3 maskingevär, 2 infanteri gevär, 26 granater, 46 detonatorer, 104 flygplan ammunition, 3200 lättvapen ammunition, 3700 murbruk ammunition, 30 raketaketermunition, 88 kg. C-80 explosiv substans; 4 kg. beslagtaget ammoniumnitrat; 340 EYP: er förstördes med 35 gruvor från personalen. 67 platser, skydd, grottor och lager, som visade sig användas av terrorister, förstördes och blev obrukbara.

Kämpa mot smuggling

Som ett resultat av de åtgärder och operationer som genomförts i gränslinjen för att bekämpa smuggling från de ekonomiska resurserna från terroristorganisationen PKK / KCK, beslagtogs under den senaste månaden 110.000 72 paket cigaretter, 98.000 kg droger, 10 XNUMX narkotikapiller och XNUMX infanteririfflar.

Dessutom fångades totalt 533 personer som var inblandade i olagliga gränsöverföringsförsök under den senaste månaden, och 10.298 2 personer blockerades / drevs tillbaka innan hallonet passerade. Bland dessa individer fångades 8 DAESH TO-medlemmar och XNUMX medlemmar av terroristorganisationen PKK / PYD-YPG övergav sig.

UTVECKLINGAR I LIBYA

När det gäller Libyen, som tidigare nämnts, är vårt mål; Under ledningen och ägandet av libyanerna säkerställdes det territoriell integritet och nationell enhet och täckte alla libyska medborgare utan undantag. att bidra till bildandet av ett oberoende, suveräna och välmående Libyen. I detta sammanhang fortsätter den turkiska försvarsmakten personal att erbjuda militär utbildning och konsultstöd till UMH, den legitima representanten för det libyska folket som erkänts av FN, inom ramen för bilaterala avtal undertecknade i enlighet med U / A-lagen.

AVSLUTNING OCH CELP

När det gäller COVID-19-utbrottet genomförs å ena sidan nödvändiga studier inom ramen för en effektiv kamp, ​​och å andra sidan pågår också planer för normaliseringsprocessen.

I detta sammanhang är det planerat att utsläpp kommer att börja från och med den 31 maj, tillkallandet kommer att inledas från den 5 juni och militärtjänstens tillkännagivande börjar från och med den 20 juni. Resultaten av urvalet och klassificeringen av de skyldigheter som ska levereras kommer att tillkännages vid e-regeringen den 28 maj 2020.

Det är viktigt för de skyldiga parterna att fylla i ”COVID-19” -frågeformuläret via e-regeringen fyra dagar före avsändningsdatumet och att utföra ”Kovid-19” -testarna i de hälsoinstitutioner som de riktas till. På grund av COVID-19-utbrottet; För att eliminera risken för kontaminering och minimera kontakten kommer alla transaktioner i remissprocessen att göras av e-regeringen, med undantag för obligatoriska fall, inga militära transaktioner kommer att göras vid militärgrenarna. Våra medborgare kommer att kunna få tillgång till detaljerad information via vårt internetkonto.

Kämpa mot FETO

Bekämpa FETÖ i samordning med berörda institutioner; det upprätthålls med beslutsamhet mot bakgrund av ny information, dokument och data. Som ett resultat av utredningarna som genomförts inom detta område; Sedan den 15 juli 2016 har totalt 19.495 4.682 personer utvisats från de turkiska väpnade styrkorna. Den rättsliga och administrativa processen för XNUMX XNUMX personal pågår.

Turkiska väpnade styrkor, som är redo för handling med sina effektiva, avskräckande och respekterade kvalifikationer; för vårt lands försvar och säkerhet; Med tro, tålamod och uppoffring är han fast besluten att utföra alla uppgifter som tilldelats honom.Var den första att kommentera

Yorumlar