Transformatörens anbudsförskjutning på spårvagnslinjen Akçaray avslutades

Förflyttningsanbudet för transformatorn i akcaray-spårvagnslinjen har avslutats.
Förflyttningsanbudet för transformatorn i akcaray-spårvagnslinjen har avslutats.

Det hade anbudits för ett tag sedan. Anbudet för spårvagnslinjen Izmit Akçaray avslutas slutligen

FÖRETAGET HAR KOM


I den del av spårvagnslinjen Akçaray som passerar genom İzmit Doğu Kışla fattades ett beslut från enheten för förskjutning av transformatornummer 307, som ligger exakt vid den punkt där en skarp återgång till Mehmet Ali Pasha-moskén, och förberedelserna i samband med detta började.

GULFFÖRETAG

Anbudet som hölls förra månaden om ämnet avslutades också. Anbudet, där 15 företag köpte dokument och varav 8 erbjöds, förblev på AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited, som är ett av bolagen i Körfez-distriktet i vårt provins.

FEM MÅNADER

Medan Atlas BK vann anbudet med ett bud på 489 tusen 132 TL, undertecknade Metropolitan Municipality också kontraktet med det aktuella företaget. Studien, som borde vara klar inom 150 dagar, förväntas starta efter att webbplatsen levererats till företaget under de kommande dagarna.

var STABİLİZER

Metropolitan Municipality hade rivit byggnaden där den gamla Ankara Market och Turkcell-återförsäljaren som ligger bredvid den på grund av att den komprimerar trafiken på spårvagnslinjen, och det beslutades att förflytta (flytta) transformatorn på svängen som konfronterar spårvagnen. (Enkocael a)Var den första att kommentera

Yorumlar