BMC: s hemliga pansarupptagning TULGAs slutvy har visats

Den slutliga versionen av BMC: s infödda pansarjacka visas
Den slutliga versionen av BMC: s infödda pansarjacka visas

I uttalandet från BMC-styrelseledamoten Taha Yasin Öztürk visades den slutliga versionen av BMC Tulga.


Taha Yasin Ozturk, "vi har tagit fram, med hänsyn till behoven hos vår interna säkerhetspersonal under denna svåra period. Vi är i Turkiets första och enda inhemska pansarupptagningsverktyg (4 × 4) som Tulga den slutliga presentationen av inrikesministern, Suleyman Soylu, Gendarmerie General Commander Mr. Vi tog oss till general Arif Çetin, våra biträdande inrikesministrar och vår värdefulla polis. ”

Teknofest introducerades 2019

BMC från Turkiets största tillverkare av landfordon, pickupfordon i sortimentet (pickup) genom att lägga till en ny Teknofest introducerades 2019.

Få detaljerad information om fordonet från BMC-styrelseledamöterna Talip Öztürk, Taha Yasin Öztürk och BMC: s verkställande direktör Bülent Denkdemir, president Erdoğan undertecknade fordonet efter provkörningen som han utförde genom att noggrant granska den nya pickupen och TULGA, vilket betyder "hjälm" genom att underteckna fordonet. Han hade lagt.

Det konstaterades att TULGA, som är designad och tillverkad med höga säkerhetssystem och pansar för att möta säkerhetsbehovet för den interna säkerhetspersonalen, utför i alla typer av terräng med sin överlägsna manöverbarhet och lastbärande förmåga.

Under sin introduktion på Teknofest avgav Taha Yasin Öztürk ett uttalande angående funktionerna i Tulga.

Öztürk sade: ”Fordonet väger 6 ton och har en bäraffekt på 5 personer. Du kan integrera vapensystemet bakom det. Det finns 3 800 2 motorer, 800 280 XNUMX vridmoment; XNUMX hästkrafter ”. Naturligtvis har Tulga, som fortfarande är under utveckling, inte officiellt tillkännagivits av tillverkaren och utvecklaren BMC.

Dessutom delade Öztürk, som uttalade sig om fordonets hållbarhet, med pressen på Teknofest om att fordonet är i nivå med BR 7-ballistiskt skydd och har en struktur som är motståndskraftig mot 3 kg TNT.

Inrikesminister Süleyman Soylu besökte BMC: s anläggningar i Izmir Pınarbaşı den 5 september 2019. Han hade fått detaljerad information om fordonet.

Till minister Soylu; BMC-styrelseledamot Taha Yasin Öztürk och BMC: s allmänna chef för affärs- och landfordon Bülent Santırcıoğlu följde honom. Minister Soylu fick också information om företagets produktionsanläggning och aktiviteter under sitt besök.

Det återspeglades i kamerorna där minister Soylu passerade fordonets hjul och genomförde en provkörning inuti fabriken.

BMC utvecklade pickupen, särskilt med tanke på den interna säkerhetspersonalens behov. Turkiets terräng lämpliga verktyg utvecklade kommer att ge supportpersonal överlägsen driftsförmåga inom transport- och lasthanteringsanläggningar.1 Trackback / Pingback

  1. BMC Armored Pickup TULGA-modellens senaste version visades | OtonomHaber

Yorumlar