Bli den första till Turkiet ..! Flygplatser får ett Covid-19-certifikat

Flygplatsen Turkiet kommer att vara den första som får Covidien-certifikat
Flygplatsen Turkiet kommer att vara den första som får Covidien-certifikat

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sa att alla minister har vidtagit olika åtgärder i kampen mot Covid-19-utbrottet som började i Kina och blev en pandemi i världen. Vid detta tillfälle, som ministeriet för transport och infrastruktur, uppgav Karaismailoğlu att de har gjort ett certifieringsprogram relaterat till flygplatserna och meddelade att alla flygplatser kommer att omorganiseras med det nämnda certifieringsprogrammet. Minister Karaismailoğlu konstaterade att programmet var förberett i enlighet med förutsägelserna från hälsoministeriet och den vetenskapliga kommittén, ”Cirkulären för certifieringsprogrammet förbereddes också och skickades till alla flygplatser. Inom ramen för cirkuläret kommer vårt ministerium för civil luftfart att informeras och inspekteras, och ett intyg kommer att utfärdas av ministeriet till de flygplatser som uppfyller kraven. Detta certifikat kommer också att delas med partnerländerna och flygbolagen, och det kommer att dokumenteras att alla åtgärder har vidtagits mot Covid-19-utbrottet på våra flygplatser. ”

Åtgärder beträffande företag inom kollektivtrafik vidtas också


Karaismailoğlu uppgav också att cirkuläret, som visar de åtgärder som ska vidtas på grund av förebyggandet av epidemin för flygbolag, också är i förberedelsefasen. Minister Karaismailoğlu förklarade att utkastet till ifrågavarande cirkulär var beredd, ”Det kommer att publiceras inom ramen för yttrandena från vårt hälsoministerium och det kommer att certifieras att alla typer av åtgärder har vidtagits mot Covid-19-pandemin på området. Dessutom bestämdes och genomfördes åtgärderna för kollektivtrafikföretag till flygplatserna av vårt ministerium. Certifieringsaktiviteter relaterade till turistanläggningar som köpts av våra andra ministerier pågår också. ”

Alla intressentåtgärder kommer att vidtas i transport och boende

Karaismailoğlu och påpekade att när man vidtar nödvändiga åtgärder från alla intressenter i transporten och boendet med nämnda förordningar, varvid alla utbrott av sannolikheter, som har vidtagit en holistisk inställning av åtgärder som ska vara först mot landet kommer att vara Turkiet. Minister Karaismailoğlu sade: ”Möjligheten för säkrare inrikesflyg, som planeras att börja efter semestern i vårt land, har skapats. Förhandlingarna fortsätter med internationella organisationer och kontaktländer relaterade till internationella flygningar. Som ett resultat av dessa förhandlingar planeras internationella flygningar att starta säkert. ”

Utvidgningens omfattning

Karaismailoğlu meddelade att ytterligare en förordning gjordes för att minska effekten av Covid-19 och för att underlätta lufttransport. Minister Karaismailoğlu förklarade också att handdesinfektionsmedel som innehåller lösningar med farliga ämnen och infekterade blodprover och giltighetsperioderna för förnyelse av farligt gods offentliggörs och omfattningen av de förnyelseträningar som kan förlängas med högst fyra månader, vars giltighetstid kommer att förlängas senast den 4 augusti. "har utvidgats till att omfatta alla certifikat."Var den första att kommentera

Yorumlar