Mjölk- och mejeriprodukter exporterades till Kina

Cine mjölk och export av mjölkprodukter öppnade den
Cine mjölk och export av mjölkprodukter öppnade den

Handelsminister Ruhsar Pekcan rapporterade att Turkiet upphävde hinder för export av mjölk och mejeriprodukter kommer att hållas i Kina.


Ministrarna Pekcan delade sitt Twitter-konto, jordbruks- och skogsbruksministeriets samarbete med handelsdepartementet, intensivt ingripande som ett resultat genomfört med bidrag från den kommersiella rådgivaren från Turkiet meddelade att det har lyft hinder för export av mjölk och mejeriprodukter kommer att hållas i Kina.

China Customs General Administration och uttalandet från att kunna exportera till Kina av mjölk och mjölkprodukter från det turkiska företaget Pekcan som indikerar att tillkännagivandet av listan, "I detta sammanhang leder vår bransch 54 företag som kan utföra export av kinesiska mejeriprodukter. Att öppna den kinesiska marknaden, som är en av de viktigaste mejerimportörerna i världen, med cirka 6 miljarder dollar, för våra turkiska exportörer är glädjande. Lycka till våra exportörer. ” använda uttryck.

Studier kommer att genomföras för att få en plats på den kinesiska marknaden.

Enligt ett uttalande från ministeriet i frågan, G20-ledarnas toppmöte i anledning av 14 november 2015 till Turkiet för att exporteras till Kina, mjölk och undertecknat protokollet om veterinära och sanitära förhållanden för mejeriprodukter, 2018 China Customs General Administration sade att ett tekniskt team kom till Turkiet besökte företagen på plats.

Under den mellanliggande perioden under genomförda intensiva interventionsresultat godkändes China Customs General Administration av Turkiet med uttalandet till 54 företag att exportera mjölk och mjölkprodukter från Kina i olika produktlinjer.

I detta sammanhang kommer ansträngningarna att få en plats på den kinesiska marknaden att genomföras och marknadsspridning säkerställs genom att utvidga marknadsinträdesarbetet till att omfatta andra länder i Fjärran Östern.

Insatser för att öka marknadsandelen för jordbruksprodukter, särskilt mejeriprodukter i nämnda geografi, kommer att betonas.Var den första att kommentera

Yorumlar