Arbetet fortsätter på Keltepe Ski Center

Arbetet fortsätter i Keltepes skidcenter
Arbetet fortsätter i Keltepes skidcenter

Infrastruktur och vägutbyggnadsarbeten startade av Karabük Special Provincial Administration-team på vägen till Keltepe Ski Center fortsätter.


Generalsekreterare för den särskilda provinsförvaltningen Mehmet Uzun, ordförande för den provinsiella generalförsamlingen Hasan Yıldırım, ledamot av provinsförsamlingen Tevfik Ayvalık, AK-partiet Karabük provinspresident Av. İsmail Altınöz och chef för väg- och transporttjänster Özgür Bülbül undersökte infrastruktur- och vägutbyggnadsarbeten på vägen till Keltepe Ski Center på plats.

Vår generalsekreterare Uzun, som tillhandahöll information om parkeringsområdet, vägutbyggnaden och infrastrukturarbeten till delegationen, som också undersökte Keltepe Ski Center underdagens anläggningar, sa: "Den 4 km långa väg vi breddade förra året på grund av murarna vi byggde vid bykorsningarna, 1.5 km, Vi kommer att förbereda infrastrukturen för vägen på 5.5 km totalt och göra dess asfalt. Våra team fortsätter infrastrukturarbeten på vägen utan paus. När dessa saker görs kommer vi att göra asfalt på vägen och sätta den i drift. ”Var den första att kommentera

Yorumlar